Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Νίκες εντός έδρας για Βοτονόσι και Μάρμαρα!!!




Μια ακόμη νίκη πέτυχε ο Πύρρος Βοτονόσιου με αντίπαλο αυτή τη φορά το Πετσάλι και πλησίασε ακόμα πιο κοντά στην 4η θέση (μόλις 3 βαθμούς) μετά και την ήττα των Ανάργυρων στην έδρα τους από τον Δαβάκη.

Στο 25΄ χαμένη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, κεφαλιά του Προδρόμου απέκρουσε ο Θώμος. Στην αντεπίθεση ο Γούλας με πλάσε μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1. Στο 30΄ σέντρα του Χαλδούπη, πλασέ του Ντέτσικα και 1-1. 

Στην επανάληψη το Βοτονόσι ανέβασε στροφές και στο 55΄ ο Τζώρτζης με σουτ εκτός περιοχής έκανε το 2-1. Στο 64΄ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χαλδούπη και 3-1. Στο 69΄ αντεπίθεση για το Πετσάλι, πάλι σκόρερ ο Γούλας με σουτ εντός περιοχής για το 3-2. Στις καθυστερήσεις σέντρα του Καραλή που βρίσκει τον Παπαδόπουλο, αυτός έξυπνη λόμπα πάνω από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων και τελικό 4-2.

ΒΟΤΟΝΟΣΙ : Ράπτης, Σιδέρης, Διαμάντης, Καραλής, Κοσμάς (Σαντεντίν 65΄), Τζώρτζης, Ντέτσικας (Μαντζούκας 73΄), Προδρόμου, Παπαδόπουλος, Χαλδούπης, Κακκαβός (Ρέσσος 84΄)

ΠΕΤΣΑΛΙ : Θώμος, Παντούλης Ε. (Μακρής 81΄), Γκόγκος, Αγγελής, Παντούλης Α., Βρανιάς, Ζαχάρης (Παπανικολάου 52΄), Χανδόλιας (Ζήγος 63΄), Καρβούνης, Φαρμάκης, Γούλας













Νίκη και για τα Μάρμαρα που υποδέχτηκαν στον ξερό γήπεδο του χωριού τον Αετό Αγίου Ιωάννη με σκορ 4-1!

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 7΄ ο Ντίμης Δ. για τους φιλοξενούμενους, με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ. Στο 14΄ φάση καρμπόν αλλά για τα Μάρμαρα, την κεφαλιά ο Τσάλης για το 1-1. Στο 44΄ πέναλτι για χέρι υπέρ των Μαρμάρων, εκτελεί εύστοχα ο Μιλάι στο 44΄.

Στο 48΄ ο Τσώλης κρέμασε τον τερματοφύλακα από το ύψος της περιοχής για το 3-1. Ένα λεπτό μετά ο Μιλάι με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 4-1. 


ΜΑΡΜΑΡΑ : Γήτας, Τζέκας (Διαμάντης 75΄), Στεφάνου, Ανδρέου, Οικονόμου Σ., Οικονόμου Χ., Xhveranji. Οικονόμου Ε., Μιλαι, Τσώλης (Τσιαμάκης 70΄), Τσάλης

ΑΕΤΟΣ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ : Βάρφης, Ζάκας, Ιωάννου, Γκίκας, Ακριτίδης, Παπανικολάου, Ντίμης Δ., Κατζιώτης Ν., Κατζιώτης, Ι., Ίσκος, Ντίμης Λ. 

















ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου