Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Εννιά γκολ στο ματς Επισκοπικό - Κάστρο!!!




Στο Ενωσιακό γήπεδο το βράδυ της Δευτέρας το Επισκοπικό σαν τυπικά γηπεδούχος φιλοξένησε την ομάδα του Κάστρου, σε ένα χορταστικό από γκολ ματς με τελικό σκορ 3-6!

Το σκορ άνοιξε στο 14΄ ο Τζίμας μετά από κάθετη πάσα του Τζώρτζη. Στο 15΄ ο Κοκουθάκης Ι. έσπασε ωραία στον Κύρου για το 0-2. Στο 23΄τετ-α-τετ ο Κουκουθάκης Ι. και 0-3. Στο 37΄ κόρνερ για το Επισκοπικό, πολλές κόντρες και ο Πατσούρας από κοντά μειώνει σε 1-3. Στο 41΄ πολύ ωραίο διαγώνιο σουτ από τον Γκόντζο και 1-4. 

Στο 58΄ το Επισκοπικό κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε εύστοχα ο Αποστολάκης για το 2-4. Ένα λεπτό μετά ο Κύρου κλείνει από δεξιά και πλασάρει ιδανικά για το 2-5. Στο 68΄ σουτ του Τότσικα κοντράρει σε σώματα, ξεγελάει τον Ντάφλο και 3-5. Τελικό 3-6 στο 78΄ από τον Κωστάκη, μετά από ωραίο σπάσιμο μέσα στη περιοχή των αντιπάλων και τον γκολκίπερ εκτός θέσης.


ΕΠΙΣΚΟΠΙΚΟ : Ντάφλος, Τότσικας, Παπαγιαννόπουλος Π., Σταβαράκης (Κίτσος 56΄), Μπούρης, Κίτσος, Παπαγιαννόπουλος Χ, Γιώτης, Καλύβας, Αποστολάκης, Πατσούρας (Φώτος 80΄)

ΚΑΣΤΡΟ : Ντάφλος, Σιώκος, Μπαρμπαλιάς, Παύλου, Οικονόμου, Κύρου, Τζώρτζης (Μύρογλου 46΄), Γκόντζος, Κουκουθάκης Ι. (Κοκουθάκης Χ. 46΄), Τζίμας (Κωστάκης 46΄)















ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου