Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Στην Α.Ε.Μ. το ντέρμπι!!!




Στο βοηθητικό γήπεδο της Κατσικάς η Δαφνούλα υποδέχτηκε τους Μικρασιάτες στο ντέρμπι της αγωνιστικής για τον 2ο όμιλο της Β΄ Ερασιτεχνικής κατηγόριας.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη με σκορ 1-2 και μ' αυτό το τρίποντο ανέβηκαν κι άλλο στη βαθμολογία πιάνοντας την 5η θέση. Η Δαφνούλα δεν εκμεταλλεύτηκε τις ισοπαλίες της Πράμαντας και της Πεδινής ώστε να πλησιάσει κι άλλο την κορυφή. 

Το σκορ άνοιξε στο 19΄ για την Α.Ε.Μ. ο Ναβρούζογλου με δυνατό σουτ εκτός περιοχής. Στο 26΄σουτ του Σαββίδη, αποκρούει σωτήρια ο Τζελέτας. Στο 40΄σέντρα του Κατσαμπίρη, λάθος διώξιμο από την άμυνα της Α.Ε.Μ. και ο Λέζος μέσα από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 80΄ ο Αναγνώστου κρέμασε τον Πότση, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι να καταλήξει στα δίχτυα των αντιπάλων. Στο 82΄ ανατροπή του Ναβρούζογλου από τον Ζιάρκα μέσα στην περιοχή. Το πέναλτι το εκτελεί ο ίδιος εύστοχα και 1-2. Στο 85΄ κι άλλη ευκαιρία για την Α.Ε.Μ. με τον Ναβρούζογλου να είναι άστοχος. 

Αποβολή Παρουτιάδη για Α.Ε.Μ. στο 81΄ και Ζιάρκα στο 85΄ για Δαφνούλα με απευθείας κόκκινες κάρτες.


ΔΑΦΝΟΥΛΑ : Τζελέτας, Ματεργκόνα, Σταύρου, Οικονόμου, Τσεκούρας, Χρήστου, Κατσαμπίρης (70’ Αναγνώστου), Στάθης, Ζιάρκας, Ράπτης (39’ Λέζος), Μάντζιος (81’ Χήτας)


ΑΕΜ : Πότσης, Μάντζιος, Δερμιτζόγλου, Μπαλαντάνης, Ναυρόζογλου Α. (81’ Ανανιάδης), Λαλάι, Σαββίδης, Καπελιάρης (46’ Ναυρόζογλου Γ.), Μαυρίδης, Ναυβρούζογλου, Τσάγκας (62’ Οικονόμου)















ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου