Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Τρίποντο χρυσάφι για τους Λογγάδες!!!




Στο γήπεδο Λογγάδων ο τοπικός Τιτάνας υποδέχτηκε τους Αμπελόκηπους, τους οποίους και νίκησε με σκορ 1-0!

Με αυτή τη νίκη οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 17 βαθμούς παρέα με τους αντιπάλους τους και ανέβηκαν πάνω από την ζώνη υποβιβασμού. Οι Αμπελόκηποι από την άλλη όσο δεν παίρνουν νίκη, τόσο μπαίνουν σε περιπέτειες.

Στο 20΄σουτ του Γιώτιτσα κοντράρει σε αμυντικούς και περνάει κόρνερ διπλά από την εστία. Στο 29΄ σουτ του Μπέτζιου, στην αγκαλιά του αντίπαλου τερματοφύλακα. Στο 32΄ ο Σκανδάλης αποκρούει σουτ του Γκόλια. 

Στης αρχή του 2ου ημιχρόνου ο Λαδιάς πήγε να κρεμάσει τον Δραγάτη Π., αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Στο 55΄ κεφαλιά του Αμπνταραμάν, αποκρούει ο Σκανδάλης. Στο 65΄ σουτ του Μπάγια, ξανά λέει "όχι" ο Σκανδάλης. Στο 72΄πέναλτι σε χέρι του Δούμα, εκτελεί εύστοχα ο Μπάγιας. Στο 93΄ σουτ των Δούμα και Κολιάκη, απέκρουσε σωτήρια ο Δραγάτης Π..


Λογγάδες: Δραγάτης Π., Αγκάς, Τσίος, Φάης, Λαδιάς, Γκόλιας, Δραγάτης Α. (46’ Αμπανταραμάν), Νάτσικας (69’ Μάντζος), Μπάγιας (75’ Σκενατζής), Δραγάτης Α., Τσολάκος


Αμπελόκηποι: Σκανδάλης, Γεωργίου, Γιωτίτσας (73’ Τσίντας), Δούμας, Παππάς (74’ Λιπιώτης), Νιτσιάκος,. Γιαννούλης, Κολιάκης, Λαδιάς, Μπέτζιος (66’ Ντόντης)
















ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου