Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Σε δυο λεπτά ανατροπή για την Αμφιθέα!!!




Στο γήπεδο της Αμφιθέας ο τοπικός Αστέρας υποδέχτηκε την πρωτοπόρο Κληματιά και την υποχρέωσε στην πρώτη της ήττα το πρωτάθλημα με σκορ 2-1!

Αν και οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν, ο Αστέρας μέσα σε δυο λεπτά γύρισε το παιχνίδι υπέρ του.

Στο 14΄ ο Κώστας πέρασε ωραία μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων και ο Γκουγιάννος εκτέλεσε για το 0-1. Στο 25΄ η Κληματιά διαμαρτύρεται για πέναλτι. Στο 30΄ μεγάλη ευκαιρία για τους "κίτρινους", ο Τζιάτζιος πλασάρει μετά από φάση διαρκείας, αποκρούουν στη γραμμή οι αντίπαλοι αμυντικοί. Στο 40΄ δοκάρι σε σουτ του Ντεμίρη για τους γηπεδούχους.

Στο 60΄ ο Βλαχόπουλος βάζει γκολ με κεφαλιά, έπειτα από φάουλ του Νάτσικα, αλλά ακυρώνεται ως οφσάιντ. Διαμαρτυρίες από την Κληματιά. Στο 77΄ τραγικό λάθος του Μπαλάτσου Β., του φεύγει η μπάλα από τα χέρια και ο Ντικούδης σε κενή εστία κάνει το 1-1. Στο 79΄ ο Ντεμίρης πιάνει ασύλληπτο σουτ και στέλνει τη μπάλα στο πλεχτό για το τελικό 2-1.


ΑΜΦΙΘΕΑ : Νάτσης, Μπούρας, Νάσικας Ε., Ζώτος Λ., Λιούρης, Κώτσης, Φιλίππου (Ζώτος Ι. 91΄), Νάσικας Κ. (Σδούκος 64΄), Ντεμίρης (Ράπτης 84΄), Κολόκας, Ντικούδης

ΚΛΗΜΑΤΙ : Μπαλάτσος Β., Αργύρης, Δούμας, Γεωργίου, Γκουγιάννος, Τζιάτζιος (Γκέλης 64΄), Κώστας, Γκροπάσι (Τζίμας 46΄), Μπαλάτσος Α., Νάτσικας (Κατσουλίδης 82΄), Βλαχόπουλος.  



















ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου