Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Δεν υπήρχε ντέρμπι για την Καστρίτσα!!!




Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε το ντέρμπι του 2ου ομίλου της Γ΄ Ερασιτεχνικής η Κάστριτσα που συνέτριψε με 6-0 τους Ραφταναίους στην έδρα της!

Στο 4΄ μεγάλη ευκαιρία για τους "λύκους", ο Βαρέσης σε φάση τετ-α-τετ σημαδεύει τον Κατσίλα. Από εκεί και μετά το παιχνίδι ήταν μονόλογος. Στο 24΄ ο Μπάρκας με σουτ εντός περιοχής κάνει το 1-0. Στο 23΄ ο Βαγγελής με προσωπικό γκολ κάνει το 2-0. Στο 25΄ προβολή του Τσιάκου για το 3-0. 

Στο 56΄ ωραία συνεργασία Τσιάκου-Βαγγελή, ο πρώτος περνάει και τον τερματοφύλακα Πατούνα, πασάρει στον Βαγγελή για το 4-0. Στο 73΄ πλασέ του Βαγγελή μέσα από την περιοχή για το 5-0. Τελικό 6-0 στο 83΄ πάλι με τον Βαγγελή να βρίσκεται αμαρκάριστος μέσα στην αντίπαλη περιοχή και να πλασάρει ιδανικά.

Αγροτικός Καστρίτσας : Κατσίλας Χ., Βασάκος, Μπάρκας, Κατσίλας Λ., Τσέλιος, Τσίλης, Τσιάκος(69’ Νάκος), Τομαράς, Δοβανάς(75’ Μαρούλης), Βαγγελής, Τσακιρίδης.

Ραφταναίοι: Πατούνας, Αλεβίζης, Λεβέντης, Δόσης, Πρέντζας, Μάγγος(70’ Μπάρδας), Παπαγιαννίδης, Καραγκούνης, Βαρέσης, Γιώτης, Κώστας.















ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου