Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Ισοπαλία στην Πράμαντα! Νίκη το Ασβεστοχώρι!




Στη Πράμαντα η τοπική ομάδα υποδέχτηκε το Μέτσοβο, με το παιχνίδι να λήγει ισόπαλο 2-2!

Ψυχρολουσία για τους γηπεδούχους, καθώς το γκολ της ισοφάρισης για το Μέτσοβο μπήκε στο 90΄. Η Πράμαντα όμως παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας, μετά και τα ανεπιτυχή αποτελέσματα της Πεδινής και της Δαφνούλας.

Στο 25΄ ο Τσιόστας κ. με σουτ έκτος περιοχής έστειλε τη μπάλα στο "γάμα" της εστίας του Καλλία για το 0-1. Στο 30΄ ασίστ του Τσουλιάη στον Σταχούλη, αλλά αποκρούει το σουτ του ο Καλλίας. Δυο λεπτά μετά, σουτ του Σιαπλαούρα Δ. βρίσκει στα σώματα αμυντικών και καταλήγει κόρνερ. Στο 45΄ έρχεται η ισοφάριση, όταν ο Δόσης εκτελεί φάουλ, ο Χήρας πιάνει την κεφαλιά και κάνει το 1-1.

Στο 60΄ εκτελείται πλάγιο για την Πράμαντα, κακός υπολογισμός της άμυνας των φιλοξενούμενων και ο Χήρας από κοντά κάνει το 2-1. Στο 65΄ τετ-α-τετ με τον Σιαπλαούρα Κ. να αστοχεί. Στο 70΄ σουτ του Γιαννούκα από πλάγια δεξιά, η μπάλα χτυπάει στο δοκάρι της εστίας του Καλλία. Στο 76΄ ωραίο σουτ του Χήρα, αποκρούει σωτήρια ο Γιώτης. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Καλλίας ανατρέπει τον Σταχούλη εντός περιοχής και δίνεται πέναλτι, την εκτέλεση αναλαμβάνει ο ίδιος και διαμορφώνει το τελικό 2-2.

ΠΡΑΜΑΝΤΑ : Καλλίας, Σταύρου, Θανάσης, Χρύσης, Δόσης, Χήρας, Σιαπλαούρας Δ. (Λιάνος 71΄), Γκεσούλης, Σιαπλαούρας Δ., Λιόντος, Σιαπλαούρας Κ. (Κονταξής 80΄)

ΜΕΤΣΟΒΟ : Γιώτης, Γιαννούκας (Ναζίρης 85΄), Τσιόστας Χ., Σιούτας, Γοδέβενος, Νάκας, Σταχούλης, Τσουλιάης (Πατσιάς 77΄), Τσιόστας Κ., Παλαιοπάνος, Γκουντέβενος












Στο Ασβεστοχώρι η τοπική ομάδα φιλοξένησε την Πλατανιά και επικράτησε με σκορ 3-0 και συνέχισε με μια ακόμη νίκη, ισοβαθμώντας στην 5η θέση με άλλες 4 ομάδες.

Στο 11΄ μόλις ο Κολιάκης με πλασέ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Πριν λήξει το ημίχρονο ο Ντάφλος Π., συνδυάζεται ωραία με τον Ντάφλο Β., αλλά ο δεύτερος αστοχεί από πλεονεκτική θέση.

Στην επανάληψη το Ασβεστοχώρι κερδίζει πέναλτι, το οποίο εκτελεί εύστοχα ο Οικονόμου Α. στο 60΄ για το 2-0. Στο 73΄ ο Σίνδρος εκτελεί φάουλ, ο Ντάφλος Β. πιάνει την κεφαλιά για το 3-0.

ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ : Περιστέρης, Ζιώγος (Παπαστεργίου 24΄), Παπακωστας, Μαλάμος, Οικονόμου Α., Ντάφλος Β., Ντάφλος Π. (Γεράσης 65΄), Σίνδρος, Κολιάκης, Κουτρούμπας, Μυρτολλάρι (Οικονόμου Ι. 75΄)

ΠΛΑΤΑΝΙΑ : Νικήτας, Κολιός, Μυταρης, Κλεισούρας, Βλέτσας Ε., Παππάς, Γκούρμπατσης, Γκόγκας (Λάζος 78΄), Βαρνάς (Βλέτσας Β. 68΄), Κλιτσινάρης, Τσάντας












ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου