Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Σωτήρια νίκη για την Πλατανιά!!!




Στο γήπεδο Βασιλικής η Πλατανιά υποδέχτηκε τις Πηγές Λούρου και πήρε τη νίκη με σκορ 4-2!

Μια σημαντικότατη νίκη για τους γηπεδούχους που έχουν μια διαφορά ασφαλείας 6 βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού. Οι Πηγές Λούρου δεν κατάφεραν να συνεχίζουν την καλή τους πορεία αν και παραμένουν μέσα στις θέσεις που οδηγούν στα πλει οφ ανόδου. 

Το σκορ άνοιξε στο 16΄ ο Γκουρμπάτσης με πλασέ. μετά από σέντρα του Μύταρη. Στο 36΄ ο Γκουρμπάτσης από δεξιά σπάει τη μπάλα μέσα στην περιοχή και ο Παππάς από κοντά κάνει το 2-0. Στο 38΄ σουτ του Μπονόβα, αποκρούει ο Νικήτας στο "γάμα". Στο 39΄ σέντρα του Μούλια από δεξιά, κεφαλιά του Μπονόβα για το 2-1. 

Στο 65΄ ο Βαρνάς με κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Παππά, κάνει το 3-1. Στο 71΄ κάθετη πάσα του Μπονόβα στον Νικόπουλο, αυτός στοπάρει ωραία και σουτάρει, η μπάλα σκάει στο έδαφος και ξεγελάει τον Νικήτα για το 3-2. Στο 90΄ ο Γκουρμπάτσης κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Παγώνας για το τελικό 4-2. 


ΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Νικήτας, Μύταρης Ν., Παγώνας Ν., Βλέτσας Ε., Παγώνας Γ., Κλεισούρας (57' Γιωτίτσας), Γκουρμπάτσης, Παππάς (88' Μύταρης Χ), Βάρνας (67' Κολιός), Γκόγκας, Τσαντας


ΠΑΣ ΠΗΓΩΝ ΛΟΥΡΟΥ: Τζίμας, Παπανικολάου, Σουχλέρης, Καραμπίνας, Μπονόβας, Δόσης Α., Μούλιας, Χάιδος (52' Ζαβαλης), Τσολάκος, Νικόπουλος, Κολιάκης














ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου