Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Ο Κρανάς κράτησε ξανά όρθια την Αετορράχη!!!




Στο γήπεδο Κοσμηράς η τοπική ομάδα φιλοξένησε τον Αετό Αετορράχης και γνώρισε την ήττα με σκορ 0-1!

Μια ήττα που μπλέκει και τους γηπεδούχους σε περιπέτειες για την παραμονή, εν όψη δύσκολου προγράμματος στη συνέχεια και λόγω της νίκης του Ελληνικού που πλησίασε στους δυο πόντους. Η Αετορράχη από την άλλη έκανε το καθήκον της και πήρε ένα σημαντικότατο διπλό στη μάχη για τη σωτηρία.

Στο 23΄ ο Γερογιάννης πιάνει καλό σουτ εκτός περιοχής, αποκρούει ο Πλατής. Στο 40΄ σέντρα του Κώστα, σουτ στη κίνηση από τον Σίδερη και η μπάλα περνάει λίγο άουτ. 

Στο 70΄ σουτ του Ζάραγκα, μπλοκάρει με δυσκολία ο Κρανάς. Στο 82΄ ο Πρέντζας εκτελεί το φάουλ, αναμπουμπούλα μέσα στην περιοχή της Κοσμηράς και ο Πιπεριάς με προβολή κάνει το 0-1. Στο 87΄ ο Κώστας κερδίζει πέναλτι, την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Σίδερης αλλά ο Κρανάς λέει ξανά "όχι" κρατώντας ζωντανή την ομάδα του. 

Με βαρύ διάστρεμμα αποχώρησε ο Γερογιάννης από τον αγωνιστικό χώρο στο 77΄.


ΚΟΣΜΗΡΑ : Αντωνίου (Πλατής 6΄), Ρούμπος, Κώστας, Κακογλέπης, Βραζιτούλης, Τζούμας, Γεωργίου (Αποστολάκης 76΄), Βασιλείου Δ., Ζάραγκας, Σίδερης, Βασιλείου Α. 

ΑΕΤΟΡΡΑΧΗ : Κρανάς, Τσιόκας, Χριστογιάννης, Γιώτης, Πάνου, Γκούμας, Καλτσούνης, Γερογιάννης (Κατσάνος 77΄), Σιώζος (Πιπεριάς 63΄), Ζώης (Καχριμάνης 85΄), Πρέντζας















ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου