Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

"Χ"ωρίς νικητή το ντέρμπι στο Νησί!!!




Στο γήπεδο του Νησιού ο τοπικός Αετός φιλοξένησε την Κρύα στο ντέρμπι κορυφής του 1ου ομίλου της Β΄ Ερασιτεχνικής, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι το ισόπαλο 1-1!

Οι γηπεδούχοι έτσι παραμένουν μόνοι πρώτοι στην βαθμολογία, ενώ η Κρύα τους ακολουθεί με ένα βαθμό διαφορά. 

Στο 13΄ ο Κατσαρός μετά από κεφαλιά-πάσα του Κατράνα άνοιξε το σκορ για την Κρύα. Στο 26΄ σουτ του Ντρίκου λίγο άουτ. Στο 30΄ ο Σήτος αστοχεί σε φάση τετ-α-τετ με τον Οικονόμου. 

Στο 46΄ ο Γούσης σουτάρει, ασταθής απόκρουση από τον Βάσιο και ο Μπίλης χάνει το γκολ πάνω στη γραμμή. Στο 53΄ και 65΄σουτ των Γούση και Ντρίκου απέκρουσε ο Βάσιος. Στο 71΄ κι άλλη απόκρουση του Βάσιου σε σουτ του Κοτσίνα. Στο 85΄ ήρθε η ισοφάριση, όταν ο Ντρίκος σέντραρε από αριστερά, η μπάλα κάπου κόντραρε και στρώθηκε στον Κουβάτη που με ωραίο γυριστό σουτ κάνει το 1-1. 


Αετός Νήσου : Οικονόμου, Τρομπούκης (46’ Γούσης), Βλαχιώτης, Μάτσιας Α. (75’ Λούντζης), Κοτσίνας, Σπαθάρης, Νάτσης, Τζιμογιάννης, Ελευθερίου (81’ Κουβάτης), Μπίλης, Ντρίκος.


ΠΑΟ Κρύας : Βάσιος, Ρούσης, Σήτος, Μαραγκός, Παργινός, Γιαννόπουλος, Κατράνας, Κατσαρός (76’ Μάντζαρης), Στεφάνου (69’ Κοσμάς), Δούβλης, Μπαμπούλιας














ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου