Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Χωρίς γκολ το ντέρμπι στο Αγία Σοφία!!!




Στο γήπεδο Αγία Σοφία η Α.Ε.Μ. υποδέχτηκε την Πράμαντα στο ντέρμπι κορυφής του 2ου ομίλου της Β΄ Ερασιτεχνικής, με το τελικό αποτέλεσμα να μένει στο στείρο 0-0!

Οι δυο αντίπαλοι έχουν τους ίδιους βαθμούς, αλλά η Πράμαντα πλεονεκτεί στα μεταξύ τους παιχνίδια όποτε βρίσκεται στην κορυφή. 

Στο 8΄ ένα φάουλ του Λιότνου περνάει λίγο άουτ. Στο 19΄ ο Δερμιτζόγλου με κεφαλιά από πολύ κοντά, μετά από κόρνερ του Μαυρίδη, δεν μπορεί να σκοράρει. Στο 25΄ φάουλ από τον Λαλάι, η μπάλα φτάνει στο δεύτερο δοκάρι και στον Ναβρούζογλου που με κεφαλιά την στέλνει προς την εστία, αλλά σώζουν οι αμυντικοί της Πράμαντας πάνω στη γραμμή. Στη συνέχεια σουτ των Μπαλαντάνη και Μαυρίδη δεν βρήκαν στόχο. 

Στο 70΄  απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λαλάι, αποκρούει εντυπωσιακά ο Καλλίας. 

Α.Ε.Μ. : Πότσης, Βάσιος, Δερμιτζόγλου, Μπαλαντάνης, Ναυροζογλου Α., Λαλάι, Τζάγκας (Ναυρόζογλου Γ. 68΄), Ανανιάδης (Ναυρόζογλου Λ. 88΄), Οικονόμου, Ναβρούζογλου, Μαυρίδης

ΠΡΑΜΑΝΤΑ : Καλλίας, Μπαντής, Θανάσης, Δόσης Χ., Δοσης Χ., Χήρας, Σιαπλαούρας Δ., Γκεσούλης (Σταύρου 83΄), Σιαπλαούρας Δ. (Τσάντας 65΄), Λιόντος, Σιαπλαούρας (Χρύσης 89΄)


















ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου