Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Δεν βολεύει το "Χ" την Αγία Μαρίνα!!!




Στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας η τοπική ομάδα φιλοξένησε το Βελισσάριο και το ματς έληξε ισόπαλο 1-1!

Μια ισοπαλία που δεν βολεύει τους γηπεδούχους, αφού παραμένουν ακόμη κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Το Βελισσάριο μόνο αδιάφορο δεν αποδείχτηκε και έκοψε βαθμούς από ομάδα που καίγεται. 

Στο 4΄ ένα σουτ του Νάνου, μπλοκάρει ο Μπάρκας. Στο 9΄ φάουλ του Μπαλάντανη, ο Νούσης με κεφαλιά σημαδεύει το δοκάρι της εστίας του Μπάρκα. Στο 36΄ τακουνάκι του Μπιστιόλη από κοντά και η μπάλα λίγο άουτ. Ο Μιχαήλ κάνει τη βαθιά μπαλιά προς τον Χωραβάτη, ο Μαργωμένος δεν μπορεί να διώξει σωστά και με δεύτερη προσπάθεια κάνει το 1-0 στο 41΄.

Στο 49΄ απευθείας εκτέλεση κόρνερ από τον Χατζή και 1-1. Στο 60΄ σουτ του Μπιστιόλη, μπλοκάρει ο Μπάρκας. Στο 71΄ σουτ του Μπομπάι, μπλοκάρει ο Μαργωμένος. 


ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ : Μπάρκας, Σταμάτης, Ρίζος, Παππάς, Λαγκαβάνης (90΄ Μπάκας), Λικάι, Μιχαήλ (74΄ Καμονας), Μπομπάι, Παπαγιαννης, Μπισέλας (62΄ Κοτσωνης), Χωραβάτης


ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟ : Μαργωμένος, Τσακανικας, Ασωνιτης, Πανιδης, Αλεξίου, Ζαμπέτας, Μπιστιόλης (80΄ Κατσουδας), Νάνος, Νούσης, Χατζης (90΄ Στασινος), Μπαλαντανης (90΄ Αναστασόπουλος)















ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου