Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Ένα Νησί μαγικό!!! Στην Α΄ μετά από 18 χρόνια!!!




Στο γήπεδο Ασφάκας η Α.Ε. Γιάννενα φιλοξένησε τον Αετό Νήσου και γνώρισε την ήττα με σκορ 0-3!

Οι φιλοξενούμενοι κατέκτησαν την πρώτη θέση στον 1ο όμιλο της Β΄ Ερασιτεχνικής και πήραν το εισιτήριο της απευθείας ανόδου στην Α΄ Ερασιτεχνική μετά από 18 χρόνια.

Οι "οράνιε" ήθελαν μόνο ένα βαθμό για να σωθούν και μαθηματικά, αλλά βάση των αποτελεσμάτων στα αλλά ματς δεν τον χρειάστηκαν.

Αυτοί που απείλησαν πρώτοι ήταν οι γηπεδούχοι, μόλις στο 3΄ σουτ του Χωραβάτη χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Γκάμα. Στο 20΄ ο Γούσης έχασε ευκαιρία από κοντά. Στο 24΄ ο Μανουσάκης απέκρουσε φάουλ του Ντρίκου. Στο 28΄ ο Γούσης όμως ήταν πιο εύστοχος και με κοντινό σουτ έκανε το 0-1. Στο 39΄ ανατροπή για τον Ντρίκο, το πέναλτι εκτελεί ο Μάτσιας και ευστοχεί για το 0-2. 

Στο 63΄ ο  Γούσης με πλασέ έκανε το 0-3. Στο 77΄ σουτ του Ντρίκου, απέκρουσε ο Μανουσάκης, Στο 80΄ χαμένη ευκαιρία από τον Βερώνη. 


Α.Ε ΓΙΑΝΝΕΝΑ:Μανουσάκης, Πανταζής(46' Βελογιάννης), Χωραβάτης, Παππάς, Κίτσος, Κακαές, Αλικάι, Τόμτσος, Βαλάκος, Παπανικολάου(46' Θεμελής), Κουρής


ΑΕΤΟΣ ΝΗΣΟΥ: Γκάμας, Κουβάτης, Βλαχιώτης(70' Ράδης), Μάτσιας(75' Τσαμητρόπουλος), Κοτσινας, Σπαθάρης, Ελευθερίου, Τζιμογιάννης, Γούσης(65' Βερώνης)), Μπίλης, Ντρίκος















ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου