Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Με ανατροπή στα πλει οφ ο Αγροτικός Αστέρας!!!





Στο γήπεδο Δελβινακίου ο Πωγωνάτος φιλοξένησε τον "γείτονα" Αγροτικό Αστέρα Άνω Καλαμά και γνώρισε την ήττα με σκορ 1-3!

Οι φιλοξενούμενοι που ήθελαν μόνο νίκη για να μπουν στα πλει οφ ανόδου, κατάφεραν και ανέτρεψαν το εις βάρος τους σκορ από το πρώτο ημίχρονο και πήραν μια σπουδαία νίκη.

Ο Πωγωνάτος θα βρίσκεται στα μπαράζ, αλλά θα συμμετέχει ως 4ος στην γενική βαθμολογία.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με πανέμορφο σουτ του Ζένελη εκτός περιοχής. Στο 15΄ ασίστ του Μπουτόβινα στον Ζένελη, αυτός σούταρε, αλλά απέκρουσε ο Ζότα Ζ.. Στο 45΄ η μπάλα μετά από εκτέλεση πλαγίου και περιπετειώδη τρόπο, βρίσκει στο κεφάλι του Μητρογιάννη και χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας, της ομάδας του. 

Στο 46΄ παραλίγο αυτογκόλ για τον Πωγωνάτο, όταν ο Μυριούνης έκανε τη κεφαλιά προς τα πίσω, μετά από φάουλ του Γκόνη και η μπάλα πήγε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 52΄ φάουλ του Γκόνη στο οριζόντιο δοκάρι, στην επαναφορά ο Φερούλης κάνει το 1-1. Στο 56΄ τρομερή εκτέλεση φάουλ του Γκόνη, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στα δίχτυα για το 1-2. Στο 73΄ ο Φερούλης σε φάση τετ-α-τετ νικιέται από τον Μπαλλατζία. Στο 81΄ πάσα του Γρίβα και όμορφο πλασέ από τον Φερούλη για το τελικό 1-3. 


ΠΩΓΩΝΑΤΟΣ : Μπαλλατζία, Ναθαναήλ, Ντέλλας, Παπάζης (Ντέτσικας 86΄), Καπρινιώτης, Μυριούνης, Δήμος (Φουρτούνης 72΄), Μπράμι, Κατσαβρίας (Μπάγιας 57΄), Μπουτόβινας, Ζένελης

ΑΓΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ : Ζότα Ζ., Μητρογιάννης, Δρίβας, Παπαναστασίου, Γκάνας, Μπαζώρας (Γλάβος 90΄), Μακρής (Νείρος 80΄), Ζότα Α. (Κεραμίδης 67΄), Γκόνης, Γρίβας, Φερούλης



















ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου