Κυριακή 9 Απριλίου 2017

Ανατροπή παραμονής για τους Λογγάδες!!! Αποχαιρέτησε η Κόνιτσα!!!




Στο γήπεδο των Λογγάδων ο τοπικός Τιτάνας υποδέχτηκε την Πίνδο Κόνιτσας και πήρε τη νίκη με σκορ 3-2!

Μια νίκη που δίνει ελπίδα παραμονής στους γηπεδούχους, οι οποίοι πάνε για το ματς της χρόνιας μετά το Πάσχα την Αγία Μαρίνα με την τοπική ομάδα. Οι φιλοξενούμενοι αποχαιρετάνε την Α΄ Ερασιτεχνική, αφού σήμερα υποβιβάστηκαν και μαθηματικά.

Στο 8΄ ο Τσίος μετά από φάση διαρκείας πλασάρει εύστοχα για το 1-0. Στο 18΄ σουτ του Τσολάκου λίγο άουτ. Στο 43΄ ο Μούρας Β. με κοντινό πλασέ ισοφαρίζει σε 1-1.

Στο 48΄ φάουλ από τον Μάντζο, αποκρούει ο Μούρας Α.. Στο 50΄ φάουλ από τον Μουρεχίδη, μπλοκάρει τη μπάλα ο Δραγάτης Π.. Στο 66΄ ασίστ του Πατσούρα στον Μουρεχίδη, που σε φάση τετ-α-τετ νικιέται από τον Δραγάτη Π.. Στο 70΄ δυνατό σουτ του Μουρεχίδη εκτός περιοχής για το 1-2. Στο 81΄ σουτ του Τσολάκου, βγάζει σε κόρνερ ο Μούρας Α.. Στο 85΄ σουτ του Δραγάτη Α. εκτός περιοχής για το 2-2. Στο 90΄ φάουλ του Τσολάκου, κεφαλιά του Δραγάτη Α., αποκρούει ο Μούρας Ε., δεύτερη κεφαλιά από τον Μπάγια για το τελικό 3-2.


Λογγαδες: Δραγατης Π., Αγκας, Τσίος, Φάης, Λαδιας, Γκόλιας, Μάντζος (68΄ Παπαδιας), Δραγατης Α.Φ., Μπάγιας, Δραγατης Α.Π., Τσολάκος

Κόνιτσα: Μούρας Α., Μούρας Β., Πορφυρης, Ρούστα, Βλάχος Π., Πατσουρας, Κίτσος (λτρ. Τσιτσιολλης (76΄ Βλάχος Χ.), Μητσος, Διαμαντης, Δημόπουλος, Μουρεχιδης














ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου