Κυριακή 9 Απριλίου 2017

Στο παρά τρία η μίση παραμονή για την Αγία Μαρίνα!!! (Videos)



Στο γήπεδο της Ε.Π.Σ.ΗΠ. η Κράψη υποδέχτηκε την Αγία Μαρίνα σε ένα ντέρμπι για την παραμονή και γνώρισε την ήττα με σκορ 0-1!


Αυτή η νίκη δίνει σημαντικό πλεονέκτημα στους φιλοξενούμενους, που πλέον βρίσκονται πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και έχουν την επομένη αγωνιστική ένα ακόμη κρίσιμο ματς με τους Λογγάδες. Σε ενδεχόμενη νίκη θα έχουν εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό την παραμονή.

Οι γηπεδούχοι από την άλλη δεν εκμεταλλεύτηκαν την έδρα τους και το βαθμολογικό πλεονέκτημα που είχαν πριν τη λήξη του παιχνιδιού και βρίσκονται μέσα στην επικίνδυνη ζώνη ισοβαθμόντας με τους Λογγάδες.



Στο αγωνιστικό κομμάτι, η κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο. Η Αγία Μαρίνα μπήκε πιο ορεξάτη στο πρώτο και έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Στην επανάληψη οι ρόλοι αντιστράφηκαν και αυτή που βγήκε μπροστά για να πιέσει ήταν η Κράψη. Κόντρα στη ροή του ματς οι φιλοξενούμενοι σε μια φάση αντεπίθεσης κατάφεραν να σκοράρουν και να πάρουν μια πάρα πολύ σημαντική νίκη.








Το φιλμ του αγώνα :

Στο 10΄ κόρνερ του Μιχαήλ, κεφαλιά του Παππά από πολύ κοντά περνάει άουτ.


Στο 19΄ ο Λαγκαβάνης βγάζει κάθετη πάσα για τον Χωραβάτη, λάθος εκτίμηση του Κάτσενου Μ. και ο Μπίσελας σε άδειο τέρμα δεν μπορεί να σκοράρει.


Στο 29΄ μακρινό δυνατό σουτ του Αντωνίου, η μπάλα περνάει λίγο άουτ.


Στο 34΄ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χωραβάτη περνάει άουτ.



Λήξη ημιχρόνου

Στο 46΄ βαθιά μπαλιά του Παλιάγκα, ο Κολοβός σε φάση τετ-α-τετ δεν μπορεί να στείλει τη μπάλα στο πλεχτό.


Στο 65΄ σουτ του Κολοβού από κοντά, αποκρούει ο Αυγερινός, στην επαναφορά σουτ του Αλεξίου ψηλά άουτ.


Στο 87΄ σέντρα του Λαγκαβάνη από δεξιά και πολύ ωραίο τελείωμα στην κίνηση από τον Κοτσώνη για το 0-1.







ΚΡΑΨΗ : Κάτσενος Μ., Αλεξίου, Καλές, Παλιάγκας, Μασούρας, Αντωνίου, Γούλας (Κάτσενος Ε. 70΄), Κουκοδήμος (Λούπας 46΄), Κολοβός, Γιαννακούλης, Κολιούσης (Σιάμος 81΄)

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ : Αυγερινός, Καμονάς, Ρίζος, Παππάς, Λαγκαβάνης, Λικάι, Μιχαήλ (Κοτσώνης 58΄), Μπομπάι, Παπαγιάννης (Γαβρίλας 88΄), Μπισέλας (Μπάκας 90΄), Χωραβάτης
















ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου