Κυριακή 9 Απριλίου 2017

Οδυνηρή ήττα για Πωγωνάτο στην Κόντσικα!!!




Στο γήπεδο Κόντσικας η τοπική ομάδα υποδέχτηκε τον Πωγωνάτο και πήρε τη νίκη με σκορ 1-0!

Οι γηπεδούχοι αν και αδιάφοροι δεν χαρίστηκαν στην ομάδα από το Δελβινάκι, που με αυτή τη ήττα και σε συνδυασμό με τις νίκες του Σταυρακίου και του Αγροτικού Αστέρα, μπαίνουν σε περιπέτειες ακόμη και για τα πλει οφ, αφού τελευταία αγωνιστική φιλοξενούν την ομάδα από τον Παρακάλαμο. 

Στο 10΄ και το 15΄ σουτ των Τσαραώση και Μπουρόβινα αντίστοιχα δεν νίκησαν το Κετόγλου, που μπλόκαρε. Στο 20΄ σουτ του Ζένελη πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 21΄ ο Παντελέων έβγαλε κάθετη πάσα στον Γκολφινόπουλου κι αυτός δεν αστόχησε για το 1-0. Προς το τέλος του ημιχρόνου ο Ζένελης σπατάλησε κι άλλες ευκαιρίες για να σκοράρει.

Στο 59΄ σουτ του Τσαραώση και η μπάλα χτυπάει στο δοκάρι. Στο 63΄ κεφαλιά του Μπουτόβινα, μετά από φάουλ του Μπράμι, δεν βρήκε στόχο. Στις καθυστερήσεις φάουλ του Γκολφινόπουλου, σε κόρνερ έβγαλε ο Μπαλλατζία. 


ΚΟΝΤΣΙΚΑ : Κετόγλου, Ζέκιος, Μεχμετάι, Χήκας, Ντρής, Μαγκλάρας, Σταματάκης, Βύζας, Θωμόπουλος, Γκολφινόπουλος (Παππάς 93΄), Πανταλεών

ΠΩΓΩΝΑΤΟΣ : Μπαλλατζία, Ντέτσικας, Καρδάσης (Ντέλλας 64΄), Δήμος (Παπάζης 75΄), Καπρινιώτης, Μυριούνης, Μπάγιας (Κατσαβρίας 79΄), Μπράμι, Μπουτόβινας, Τσαραώσης, Ζένελης























ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου