Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Νίκησε και πάει σε τελικό με το Σταυράκι η Ζωοδόχος!!!




Στο γήπεδο Ζωοδόχου η τοπική ομάδα υποδέχτηκε τον Πανζαγορισιακό και νίκησε με σκορ 3-2!

Μια νίκη που κρατάει τους γηπεδούχους σε απόσταση αναπνοής από τις θέσεις των πλει οφ και πάνε για ένα ματς "όλα για όλα" με το Σταυράκι την επόμενη αγωνιστική. Τα Ζαγόρια από την άλλη, ενώ είχαν πάρει μια διαφορά ασφαλείας από τις θέσεις του υποβιβασμού βρίσκονται μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα μόνο ένα βαθμό μακριά.

Στο 3΄ σουτ του Νάσιου στο δοκάρι και στη συνέχεια μπλοκάρει ο Γεράκος. Στο 33΄ σουτ του Μούτα Φ., αποκρούει ο Μπάτζιος. Στο 34΄ γίνεται το 1-0 με κεφαλιά του Δημητρίου, μετά από εκτέλεση φάουλ του Μιχάλη. Στο 41΄ σέντρα του Νάσιου, κεφαλιά του Γιόγιακα, σε κόρνερ βγάζει ο Γεράκος.


Στο 55΄ δοκάρι σε σουτ του Κανδρέλη. Στο 62΄ ο Κανδρέλης σεντράρει και ο Μούτας Φ. από κοντά κάνει το 1-1. Στο 68΄ ο Σιώτας σε φάση τετ-α-τετ νικάει τον Γεράκο για το 2-1. Στο 76΄ με σουτ εντός περιοχής ο Σιώτας κάνει το 3-1. Στο 86΄ ο Ντίβας μόνος του με τον Μπάτζιο πλασάρει εύστοχα για το 3-2. Στις καθυστερήσεις μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Πανζαγορισιακό με τον Τσιούρη να μην μπορεί να σουτάρει μέσα από την περιοχή, μετά από φάουλ του Μούτα Π..


ΖΩΟΔΟΧΟΣ: Μπάτζιος, Καρβούνης (83' Βλάχος Χ.), Ζιάκας, Βλάχος Π., Δημητρίου (78' Γκούντας), Τσιότσικας, Γιόγιακας, Πρεμέτης, Νάσιος, Μιχάλης, Λώλης (64' Σιώτας)

ΠΑΝΖΑΓΟΡΙΣΙΑΚΟΣ: Γεράκος, Ράπτης, Νάνος, Χρήστου, Κοντοδήμος, Μπασιαδήμας, Ντίβας, Μούτας Π., Τζηρίνης (69' Τσιούρης), Κανδρέλης, Μούτας Φ.
















ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου