Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Μοιραίο στραβοπάτημα για την Κρύα!!! Χρυσός βαθμός για τον Π.Α.Ο. Κόνιτσας!!!




Στο γήπεδο Κόνιτσας ο τοπικός Π.Α.Ο. Κόνιτσας υποδέχτηκε την ομάδα της Κρύας και το ματς έληξε ισόπαλο 2-2!

Μια ισοπαλία που βάση δυναμικότητας ευχαριστεί τους γηπεδούχους, αλλά δεν είναι αρκετή στη μάχη που δίνουν για παραμονή. Ακολουθεί ματς-τελικός με τον Απείθαρχο μετά τις γιορτές του Πάσχα στο Ενωσιακό γήπεδο. 

Η Κρύα με αυτή την απώλεια βαθμών και σε συνδυασμό με τη νίκη του Νησιού επί του Α.Π.Ο.Ε.Λ. δύσκολα θα προλάβει την πρώτη θέση που οδηγεί απευθείας στην Α΄ Ερασιτεχνική. 

Στο 16΄ κι ενώ η Κόνιτσα βγήκε σε αντεπίθεση ο Κιτσάκης ελίχθηκε ωραία και άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Στο 52΄ η Κρύα ισοφάρισε με κοντινό πλασέ του Μπούκα. Στο 55΄ ο Στρακόσια από κοντά έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του. Δοκάρι είχε στο 60΄ ο Σήτος με σουτ. Στο 62΄ σε μια ακόμη αντεπίθεση των φιλοξενούμενων ο Μάρκος βρήκε την ευκαιρία και σκόραρε για το τελικό 2-2. 

Π.Α.Ο. ΚΟΝΙΤΣΑΣ : Παπαχαρίσης, Ζαχαρόπουλος, Γκίκας, Σακκάς, Παρασκευάς, Σπανός Χ., Κυρτζόγλου Ε. (Ράγγας 82΄), Λάκκας, Καρακατσάνης (Κυρτζόγλου Σ. 61΄), Κιτσάκης (Σπανός Α. 77΄), Μάρκος

Π.Α.Ο. ΚΡΥΑΣ: Βάσιος, Δούβλης, Ρούσης, Μαραγκός, Παργινός, Σήτος, Κατσαρός, Στρακόσα (82' Κατράνας), Μάντζαρης, Μπούκας, Μπαμπούλιας.















ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου