Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

MVP Πατούνας και διπλό στο Ρωμανό!!!




Στο γήπεδο Ρωμανού ο τοπικός Αχέρων φιλοξένησε τους Ραφταναίους και γνώρισε την ήττα με σκορ 0-1!

Οι "λύκοι" που κυνηγάνε είτε απευθείας άνοδο, είτε την 4η θέση και το μπαράζ ανόδου πήραν ένα ματς σε δύσκολη έδρα και με μια ομάδα που έχει ανανεωθεί πολύ στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι με σουτ του Μπούνα να το αποκρούει ο Πατούνας. Στο 34΄ ο Νικολάου με απευθείας εκτέλεση κόρνερ στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι. Στο 37΄ τετ-α-τετ του Φαρμάκη με τον Πατούνα, νικητής ο γκολκίπερ των Ραφταναίων. 

Στο 53΄ ο Καραγκούνης με ωραία προσποίηση και ακόμα πιο ωραίο σουτ έστειλε τη μπάλα στο δεξί παραθυράκι της εστίας του Αποστολάκη για το 0-1. Στο 62΄ κόρνερ Νικολάου, κεφαλιά Μάγκου και η μπάλα στο δοκάρι. Στην επόμενη φάση αντεπίθεση του Ρωμανού, σουτ του Νάση Δ., που εξουδετέρωσε ο Πατούνας. Στο 70΄ ο Γκουτσίδης βλέπει εκτός εστίας τον Αποστολάκη και πάει να τον κρεμάσει, λίγο άουτ η μπάλα. Στο 82΄ απευθείας φάουλ του Φαρμάκη με δυσκολία διώχνει σε κόρνερ ο Πατούνας. Στο 85΄ διπλή ευκαιρία σε σουτ του Αγγέλη για το Ρωμάνο, σώζει ο Πατούνας. Στο 90΄ ήρωας ο Πατούνας αποκρούει σε πρώτο χρόνο σουτ του Νάση Δ. και στη συνέχεια με το ένα πόδι αποκρούει σουτ του Μπούνα. 


ΡΩΜΑΝΟ : Αποστολάκης, Μπούνας, Σιάρκος (Καλέσιος 86΄), Παππάς, Αδαμίδης, Φαρμάκης, Μπούνας, Μίχας (Νάσης Δ. 55΄), Νάσης Θ. (Αγγέλης 70΄), Γούλας, Ντάφλος

ΡΑΦΤΑΝΑΙΟΙ : Πατούνας, Λεβέντης (Γκουτσίδης 46΄), Κίτσος (Πρέντζας 65΄), Κώστας Δ., Μάγκος, Καραγκούνης, Σβαρδάγκαλος, Δόσης, Κώστας Χ., Γεροκώστας (Πόγιας 85΄), Νικολάου















ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου