Κυριακή 9 Απριλίου 2017

Στην Β΄ Ερασιτεχνική η Αμφιθέα!!! Τη νίκη η Πρωτόππαπα σε ένα χορταστικό ματς!!! (Videos)



Στο γήπεδο Αμφιθέας ο τοπικός Αστέρας φιλοξένησε τον Αετό Πρωτόπαππα και γνώρισε την ήττα με σκορ 2-3!

Οι γηπεδούχοι παρότι ηττήθηκαν πανηγύρισαν και μαθηματικά την άνοδο στην Β΄ Ερασιτεχνική, αφού οι Ανάργυροι έμειναν στην ισοπαλία με το Πετσάλι. 

Παιχνίδι με αρκετές φάσεις και γκολ, αλλά και 3 αποβολές. Στο 80΄ Τσιγαρίδας και Νάτσης για διαπληκτισμό μεταξύ τους. Και στο 90΄ ο Κολόκας.


Ένα πολύ δυνατό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου μεταξύ της Αμφιθέας και του Αετού Πρωτόπαππας και δεν άφησε παραπονεμένους τους φιλάθλους που παρευρέθηκαν στο γήπεδο. Μόλις στο 4’ μετά από εκτέλεση φάουλ απ τον Τσιγαρίδα η μπάλα περνάει το τείχος και ο Ζιάβρος με προβολή ανοίγει το σκορ. Η πίεση των φιλοξενουμένων συνεχίστηκε και είχε σαν αποτέλεσμα το δεύτερο γρήγορο γκολ όταν μετά από κλέψιμο της μπάλας ο Ζιάβρος σπάει τη μπάλα στον άξονα για τον Τζιμογιάννη που με φανταστική κάθετη πάσα βρίσκει τον Τσιγαρίδα που τελειώνει τη φάση με πολύ όμορφο πλασέ. Στη συνέχεια η Αμφιθέα κερδίζει καθαρό πέναλτι, αλλά ο Κοσίνας αποκρούει την εκτέλεση μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. 

Στο δεύτερο ημίχρονο φάση μετά από χαλαρή σέντρα του Μπαρέκου ακολουθεί ασυνεννοησία των αμυντικών της Αμφιθέας και φέρνει τη μπάλα μπροστά στο Ζιάβρο που κάνει το πλασέ αλλά τελευταία στιγμή βρίσκει στο πόδι του αμυντικού που αποσοβεί το γκολ. Η συνέχεια για τα επόμενα λεπτά ανήκει στην Αμφιθέα και στη επόμενη φάση ο Κολόκας παίρνει τη μπάλα από δεξιά και περνώντας όποιον βρίσκει μπροστά του σημειώνει το 2-1 με όμορφο πλασέ. Αμέσως απ τη σέντρα ο Ζιάβρος με απευθείας σουτ προσπαθεί να κρεμάσει τον Νάτση που βρισκόταν εκτός εστίας αλλά η μπάλα περνάει ελάχιστα πάνω απ το δοκάρι. Η Αμφιθέα πίεσε πολύ στα επόμενα λεπτά και έφτασε κοντά στο δεύτερο γκολ όταν μετά την εκτέλεση κόρνερ έγινε η κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας για να κόψουν στη γραμμή ο παίχτες της Πρωτόπαππας. Κάπου εκεί η Πρωτόπαππα ξύπνησε και έσφιξε την άμυνα της, ανέβασε ρυθμό και προειδοποίησε αρχικά με σουτ του Ζιάβρου απ το ύψος του πέναλτι μετά από σέντρα ακριβείας του Κώτση για να πάρει τη σκυτάλη λίγο αργότερα ο Τσιγαρίδας που μετά από πλάγιο του Μπαρέκου μπαίνει στη φάση για να πάρει τη μπάλα και με μια κούρσα στο ένας εναντίος ενός και φοβερό τελείωμα με το εξωτερικό να κάνει το 3-1 από σχετικά δύσκολη θέση. Η συνέχεια από κει και πέρα ανήκει αποκλειστικά στην ομάδα της Αμφιθέας που ανοίχτηκε να διεκδικήσει ότι μπορεί και μετά από εκτέλεση φάουλ του Κολόκα και ασυνεννοησία στην άμυνα των φιλοξενουμένων με πλασέ ο Μπούρας να κάνει το 2-3.


ΓΚΟΛ ΖΙΑΒΡΟΥ


1ο ΓΚΟΛ ΤΣΙΓΑΡΙΔΑ

                                           

ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ ΠΕΝΑΛΤΙ

                                          

ΓΚΟΛ ΚΟΛΟΚΑ

                                           

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΜΦΙΘΕΑΣ

                                           

ΣΟΥΤ ΖΙΑΒΡΟΥ

                                           

2ο ΓΚΟΛ ΤΣΙΓΑΡΙΔΑ

                                           



ΑΣΤΗΡ ΑΜΦΙΘΕΑΣ: Νάτσης, Μπούρας, Μηλιώτης, Ζώτος(55'Νικολόπουλος), Λιούρης, Σδούκος[46' Αυγέρης(80' Μαρκούλας]Ντικούδης, Ντεμίρης, Παντούλης, Κολόκας,Ράπτης

ΑΕΤΟΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑΣ: Κοσίνας, Κώτσης, Μπαρέκος(55'Ματσακας), Μπαλωμένος,Μαντης, Ζώης, Μάντζιος, Τζιμογιάννης(89' Σιώπης), Καραγιάννης(70' Πασχάλης), Τσιγαρίδας, Ζιάβρος












ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ : ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου