Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

Πέρασαν από την Ελεούσα οι "Πόντιοι"!!!




Στο γήπεδο Ελεούσας έγινε το δεύτερο ντέρμπι της αγωνιστικής μετά από αυτό στο Πέραμα, μεταξύ της τοπικής Θύελλας και της Ανατολής!

Νικητές οι "Πόντιοι" με σκορ 1-2, που κατάφεραν να ρεφάρουν κατά κάποιο τρόπο, μετά την ήττα από τα Σερβιανά στην πρεμιέρα και τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από την Α.Ε.Μ..

Πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους στο 10΄, όταν σουτ του Βελτσίστα πήγε στο δοκάρι. Στο 15΄ ο Τζάλλας με ατομική ενέργεια βγήκε τετ-α-τετ και πλάσαρε ιδανικά για το 0-1. Στο 35΄ κόντρα επίθεση για την Ανατολή και ο Ορφανός "κρεμάει" τον αντίπαλο γκολκίπερ για το 0-2. Φωνάζουν για οφσαίντ οι γηπεδούχοι.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πίεσαν και κατάφεραν να μειώσουν με σουτ του Πότση, μετά από σέντρα. Στο 75΄ παραλίγο να φέρουν το ματς στα ίσια όταν σουτ του Γεωλδάση Π. κατέληξε στο δοκάρι.

Επίσης η Ελεούσα φωνάζει και για χέρι αντιπάλου μέσα στην περιοχή.

ΕΛΕΟΥΣΑ : Γεωλδάσης Γ., Οικονόμου Γ., Μητρογιάννης (Μιχάήλ 70΄), Μπαζώρας, Γεωλδάσης Π., Πότσης, Κωνσταντινίδης, Πεπόνης, Βελτσίστας, Οικονόμου Π. (Μπαιραμπάς 80΄), Γρίβας

ΑΝΑΤΟΛΗ : Διαμαντής, Νάνος, Γκαρτονίκας, Νικολάου, Δρόσος, Κλιτσινάρης, Ηλιόπουλος,  Μαλάμος (Χριστοφορίδης 70΄), Ορφανός (Ντασούτης 88΄), Κατσίφας (Τσαντούλης 70΄), Τζάλλας (Κολιός 45΄)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου