Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

Αναρριχούνται οι Χουλιαράδες!!!



Στο Π.Ε.Α.Κ.Ι. οι Χουλιαράδες υποδέχτηκαν την Πασσαρώνα Ροδοτοπίου και επικράτησαν με σκορ 2-0!

Με αυτή τη νίκη τους οι γηπεδούχοι αναρριχήθηκαν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά περιμένουν το αυριανό ματς στα Σερβιανά για να δούνε αν θα παραμείνουν εκεί. Αντιθέτως το Ροδοτόπι μετά το πολύ καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, έχει κάνει 3 συνεχόμενες ήττες.

Στο 37΄ ο Ρέψης με απευθείας εκτέλεση φάουλ,  αφού η μπάλα κοντράρει σε σώματα αμυντικών του Ροδοτοπίου και αλλάζει πορεία, ανοίγει το σκορ. Στο 43΄ ασίστ του Ρίζου στον Κακαράντζα, αλλά σε φάση τετ-α-τετ νικιέται από τον Σταυρόπουλο.

Στο 63΄ ο Αβντιλάι με ωραίο σουτ θέλει να αιφνιδιάσει τον Βελτσίστα, που τελικά διώχνει. Στο 72΄ ο Κακαράντζας σπάει από αριστερά στον Ρέψη και ο δεύτερος με πλασέ γράφει το τελικό 2-0.


Α.Ε. Χουλιαράδων: Βελτσίστας, Ηλίας, Τσακμάκης (71΄ Ξυλογιάννης), Κρανάς Θεόδωρος, Τσουμάνης, Παππάς, Κακαράντζας, Ρέψης (81΄ Γεράσης), Λάμπρου (90΄ Κρανάς Κωνσταντίνος), Τσουμάνης, Ρίζος (87΄ Γιαννέτας)


Πασσαρών Ροδοτοπίου: Σταυρόπουλος, Καλογιάννης, Παίκας, Τσακανίκας, Χάιδος, Παπαλάμπρης (51΄ Avdylaj), Τσιλοτάι , Κυπριανός (58΄ Παπάζης), Ταμπούρας (46΄ Οικονόμου), Παπαγεωργίου, Μαλλάτος (80΄ Παππάς)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου