Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

Κράτησε το αήττητο του Λεβαδειακού ο Τσαμούρης!!!



Με έναν βαθμό έφυγε από τη Λειβαδιά ο Π.Α.Σ. Γιάννινα, ενώ θα μπορούσε και τη νίκη. Ακυρώθηκε κανονικό γκολ του Μαυροπάνου, ως επιθετικό φάουλ την ώρα που ο συγκεκριμένος παίκτης δεν έχει επαφή με κανέναν όταν σηκώνεται για τη κεφαλιά.

Ο διαιτητής Τσαμούρης έκανε πάλι το θαύμα του και στέρησε από τον Π.Α.Σ.  δυο επιπλέον βαθμούς, όπως και με Πλατανιά, κρατώντας το αήττητο των γηπεδούχων. Η βαθμολογία από τον παρατηρητή αγώνα είναι πολύ χαμηλή και αναμένεται τιμωρία.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλά, μέχρι να έρθει η γκολάρα του Κόντε με άπιαστο σουτ στο «γάμα» της εστίας του Επασί. Στην επανάληψη η πίεση του Λεβαδειακού καρποφόρησε με την κεφαλιά του Γιακουμάκη για το 1-1.

Ακολουθεί η ακύρωση γκολ του Μαυροπάνου και το ματς γίνεται ροντέο. Ο Χαλκιαδάκης σε  αντεπίθεση δεν μπορεί να νικήσει τον Επασί και στη συνέχεια ο Βελλίδης σώζει τον Π.Α.Σ., αποκρούοντας ωραίο σουτ του Μπραντάο.


Ακολουθεί ματς Κυπέλλου με τον Παναιγίαλειο και μετά με Κέρκυρα εντός έδρας. Με τον ίδιο τρόπο παιχνιδιού και χωρίς απίστευτες αποφάσεις από τα διαιτητές, οι νίκες θα έρθουν….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου