Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

Νίκη - ανατροπή η Αετορράχη!!! - "Άσσος" οι Κραψήτες - Καππαδόκες!!!



Στο Ενωσιακό γήπεδο το Επισκοπικό φιλοξένησε τον Αετό Αετορράχης και ηττήθηκε με σκορ 1-2!

Οι γηπεδούχοι παρότι προηγήθηκαν δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι από το ματς και παρέμειναν ουραγοί με 0 βαθμούς. Η Αετορράχη πέτυχε νίκη με ανατροπή, που θα την ανεβάσει ψυχολογικά.

Όλα τα γκολ μπήκαν στην επανάληψη. Στο 49΄ ο Πεζόδρομος με ωραία ενέργεια και τελείωμα άνοιξε το σκορ για το Επισκοπικό. Στο 550΄ ψηλοκρεμαστή πάσα του Πεζόδρομου στον Πατσούρα, αλλά ο δεύτερος σουτάρει πάνω στον Κρανά σε φάση τετ-α-τετ. Στο 55΄ εκτέλεση φάουλ από τον Γιώτη Θ., ο Γερογιάννης Θ. βρίσκεται στην πορεία της μπάλας και κάνει το 1-1. Στο 65΄ η Αετορράχη κερδίζει πέναλτι σε χέρι αμυντικού του Επισκοπικού, αλλά ο Πετράκης νικάει τον Σόντη και παραχωρεί κόρνερ. Στο 87΄ συρτό φάουλ από τον Γιώτη Θ, πάλι ο Γερογιάννης Θ. θα βρεθεί στην πορεία της μπάλας για να τη στείλει στο πλεχτό για το τελικό 1-2.


Επισκοπικό: Πετράκης, Κίτσος, Φώτος Α.(73’ Δήμου), Τζοβάρας, Γιώτης Κ., Γιώτης Ν., Τσέντζος(70’ Κίτσος Σ.), Αλεξανδρόπουλος(87’ Κατσαούνης), Πατσούρας(56’ Κουρέτας), Πεζόδρομος, Ζέρβας.

Αετός Αετορράχης : Κρανάς, Τσιόκας Κ., Χριστογιάννης, Πάνου, Λιόντος, Γιώτης Θ., Τσιόκας Π.(46’ Ζώτος), Παπανικολάου(75’ Γερογιάννης Β.), Γερογιάννης Θ., Σόντης (79’ Βλάχος), Καλτσούνης.











Στο γήπεδο Χαμένες Πατρίδες οι Κραψήτες-Καππαδόκες υποδέχτηκαν τον Π.Α.Ο. Ιωαννίνων και πήραν τη νίκη με σκορ 2-0!

Το σκορ άνοιξε στο 29΄ο Ευθυμίου Χ. με κεφαλιά, μετά από ασταθής απόκρουση του Τζώρτζη. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα χαμένο τετ-α-τετ με τον Πριάβαλη. Ενώ για τους Καππαδόκες καλές στιγμές είχαν οι Προδρόμου και Ευθυμίου Χ..

Στην επανάληψη χαμένες ευκαιρίες για τον Π.Α.Ο.Ι., από τους Διαμάντη και Ποποβίδη. Στο 78΄ με προβολή μετά από σέντρα ο Τότσικας Μ. διαμορφώνει το τελικό 2-0.


ΚΑΠΠΑΔΟΚΕΣ : Ράπτης, Τότσικας Δ., Γεωργοκίτσιος, Κρομμύδας, Μανίκης, Ναυρόζογλου (Δούμας 76΄), Αρλέτος (Ζήσης 48΄), Ευθυμίου Ε., Προδρόμου (Γιώτης 85΄), Ευθυμίου Χ., Τότσικας Μ.

Π.Α.Ο.Ι. : Τζώρτζης, Παππάς Θ., Διαμάντης, Κοντός, Γεωργάκης, Καλέσιος (Παππάς Β. 62΄), Καρυώτης, Ντορέσι (Ποποβίδης 17΄), Κάτση (Ντέλλας 70΄), Πριάβαλη, Σινάνης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου