Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Της ισοπαλίας, αλλά με πολλά γκολ, σε ξερό Σταυρακίου και Νεοχώρι!!!



Στο ξερό γήπεδο Σταυρακίου η Πεντέλη υποδέχτηκε τη Ρίζα και το ματς έληξε ισόπαλο με σκορ 3-3!

Το σκορ άνοιξε ο Λαμπρίδης στο 31΄, μετά από «τσαφ» της άμυνας των φιλοξενούμενων, σούταρε εκτός περιοχής και σκόραρε. Πέντε λεπτά μετά ο Τάτσης με κοντινό πλασέ μετά από σέντρα έκανε το 2-0. Στο 44΄ αδράνεια στην άμυνα των γηπεδούχων και ο Τζώρτζης σκοράρει για το 2-1.

Στο 58΄ κόρνερ του Πρεμέτη, κεφαλιά του Λαβδανίτη για το 2-2. Στο 61΄ ξανά κόρνερ ο Πρεμέτης, κεφαλιά του Τσέπη και 2-3. Στο 74΄ σέντρα του Ξεργιά και ο Λαμπρίδης από κοντά πλασάρει για το τελικό 3-3.

Η Πεντέλη είχε τρια δοκάρια!!! Με τους Λαμπρίδη (2) και Κωστούλα (1)!


ΠΕΝΤΕΛΗ : Χίλιαρχος, Ξεργιάς, Γούσης, Ντέτσικας Δ., Ντέτσικας Λ. (Λάκκας 76΄), Χοντάι, Γκιζάς (Μπούρας 60΄), Τάτσης (Ντάρας 46΄), Πάκος, Λαμπρίδης, Κωστούλας

ΡΙΖΑ : Δρόσος Β., Στεφάνου, Κυριακόπουλος, Παύλου, Μπάρμπας, Τσουβάλης (Βρόσγος 72΄), Τσέπης, Ίφος, Πρεμέτης, Λαβδανίτης, Τζώρτζης (Δρόσος Φ. 86΄)










Στο γήπεδο Νεοχωρίου ο Αετός Πρωτόπαππα φιλοξένησε τη Ζίτσα και δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την ήττα της Λαψίστας στο ντέρμπι με τους Ανάργυρους για να περάσει τρίτος, καθώς αναδείχτηκε ισόπαλος με σκορ 2-2!

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 11΄ ο Θειόπουλος με προβολή, μετά από σέντρα του Κώτση. Στο 34΄ η Ζίτσα κερδίζει πέναλτι, το εκτελεί ο Παλιάγκας και ευστοχεί για το 1-1.

Στο 83΄ ατομική ενέργεια και σουτ του Κώτση για το 2-1. Στο 90΄ αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων, η μπάλα φτάνει στον Παλιάγκα, που από κοντά πλασάρει για το τελικό 2-2.


ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ : Καραγιώργος, Παπαπαύλος (Αποστολάκης 60΄), Καλτσούνης, Παρασκευάς, Πράσσος, Θειόπουλος (Μπαλωμένος 42΄), Σιώπης (Γκέλιας 50΄), Κώτσης (Καραγιάννης 86΄), Λώλας, Σιώπης, Ζιάκκας


ΖΙΤΣΑ : Στράτος, Καραμίχος, Χρήστου, Ζώης, Ναζό, Τσιανέλης (Κούργιας 67΄), Παλιάγκας, Καραμπέτσος, Αυγέρης, Παπαυγέρης, Τσούμπρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου