Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Σημαντικότατη νίκη για τη Ρόνα, μέσα στο χιόνι!!!



Στο γήπεδο Ανηλίου η τοπική Ρόνα υποδέχτηκε το Ασβεστοχώρι και πήρε τη νίκη με σκορ 2-1!

Οι γηπεδούχοι πήραν μια πολύ σημαντική νίκη όσον αφορά την υπόθεση παραμονή και αποσπάστηκαν 4 βαθμούς από την επικίνδυνη τριάδα του υποβιβασμού. Το ματς έγινε υπό συνθήκες χιονόπτωσης, αλλά διεξήχθη κανονικά.

Το σκορ άνοιξε στο 28΄ ο Παίλας Γ. με ατομική ενέργεια και σουτ έξω από την περιοχή. Στο 30΄ σουτ του Γεωργίου Β, αποκρούει σωτήρια ο Παίλας Θ.. Στο 31΄ ο Μαργαρίτης ανέτρεψε εντός περιοχής τον Οικονόμου Ι. και ο Οικονόμου Α. εκτέλεσε το πέναλτι εύστοχα για το 1-1. Χαμένο τετ-α-τετ από τον Ντάφλο για το Ασβεστοχώρι. Στη συνέχεια οι Τσίμπος Κ. και Χήτας Ν. έχασαν ευκαιρίες σε φάσεις τετ-α-τετ.

Στην επανάληψη ένα σουτ του Γεωργίου Β., περνάει λίγο πάνω από την εστία. Η Ρόνα απαντάει με χαμένο τετ-α-τετ του Βαρσάνη, αλλά στο 71΄ ωραίος συνδυασμός Βαρσάνη με Χήτα Ν., ο δεύτερος πλασάρει εύστοχα για το 2-1. Στο 91΄ ένα σουτ του Μαλάμου από καλή θέση πέρασε άουτ. Την απευθείας κόκκινη είδε ο Τσίμπος Ι. στο 76΄.



ΑΝΗΛΙΟ : Παίλας Θ., Μαργαρίτης, Χήτας Ι., Γουβαίλης, Κωσταμένας Ι., Χήτας Ν., Παίλας Γ. (Βαρσάνης 50΄), Τσίμπος Ι., Κωσταμένας Δ. (Κωσταμένας Α. 50΄), Τζαρούχης, Τσίμπος Κ. (Παίλας . 89΄)


ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ : Νάτσης, Παπαστεργίου, Βασιλείου , Οικονόμου Α., Κουτρούμπας (Σιάμος 75΄), Ντάφλος, Γεωργίου, Ζώτος, Κολιάκης, Οικονόμου Ι., Μαλάμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου