Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Πεντάρα ο Βοτανικός!!! – Άσσος στη Βασιλική, σε δύσκολη θέση η Πεδινή!!



Στο γήπεδο Λιμνοπούλας ο Ολυμπιακός Βοτανικού υποδέχτηκε την ουραγό Ηλιόκαλη και την φιλοδώρησε με 5 τέρματα!

Το σκορ άνοιξε ο Κατζιώτης με πλασέ μέσα από την περιοχή. Στο 32΄ ο ίδιος παίκτης σε φάση τετ-α-τετ σκόραρε για το 2-0. Στο 44΄ χατ-τρικ του Κατζιώτη με ατομική ενέργεια και σουτ.

Στο 72΄ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λαλάι για το 4-0. Τελικό 5-0 ξανά ο Κατζιώτης με πλασέ.








Στο γήπεδο Βασιλικής η Πλατανιά υποδέχτηκε την Πεδινή και πήρε τη νίκη με σκορ 1-0!

Σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να πάρουν κάτι από το ματς, καθώς αυτοί είναι που καίγονται για τους βαθμούς. Σε συνδυασμό με τη νίκη του Ανήλιου και την ισοπαλία της Δαφνούλας βρίσκονται σε δύσκολη θέση.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Παππάς με κοντινό πλασέ, μετά από κόρνερ του Γκούντα. Η Πεδινή έχασε ευκαιρίες με κεφαλιά του Αναγνώστου, που έβγαλε σε κόρνερ ο Γιώτης. Την ίδια τύχη είχε και ένα σουτ του Νάκια.

Στην επανάληψη ωραία συνεργασία για τους γηπεδούχους, από τους Λάζο, Βλέτσα Β. και τελικό αποδέκτη τον Σκουτέλια, που σε φάση τετ-α-τετ αστοχεί. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με μια κεφαλιά του Αναγνώστου, αλλά έσωσε πάνω στη γραμμή του τέρματος η άμυνα της Πλατανιάς.


ΠΛΑΤΑΝΙΑ : Γιώτης, Ζιώγας, Γκούντας, Μπάρκας, Γιωτίτσας, Παππάς, Σκουτέλιας (Τσάντας 73΄), Πιλικίδης (Κεφαλάς 46΄(Κατέρης 84΄)), Βλέτσας Β. (Βλέτσας Β. 80΄), Λάζος, Μύταρης


ΠΕΔΙΝΗ : Αβραμίδης, Κραμπίνας, Τζιάλλας, Παππάς, Κίτσος, Τσιτώνης, Κιτσάκης, Μπούκας (Ζώης 58΄), Αναγνώστου, Σίντος, Νάκιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου