Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Τα μοίρασαν Κληματιά και Α.Π.Ο.Ε.Λ.!!!



Στο γήπεδο Βουνοπλαγιάς η Κληματιά φιλοξένησε το Α.Π.Ο.Ε.Λ. και το ματ έληξε ισόπαλο με σκορ 2-2!

Οι δυο ομάδες θα ήθελαν τη νίκη για να ξεφύγουν κι άλλο από τις τρεις τελευταίες θέσεις που οδηγούν στη Γ΄ Ερασιτεχνική, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Στο 13΄ ο Τσόλης ανατρέπει τον Γκουγιάννο εντός περιοχής και δίνεται πέναλτι. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο ίδιος και ανοίγει το σκορ. Στο 28΄ ο Κώστας κάνει κάτι σαν σέντρα-σουτ, η γκολκίπερ Τσόλης προσπαθεί να μπλοκάρει, αλλά η μπάλα του φεύγει από τα χέρια και μπαίνει αυτογκόλ για το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 47΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τζουμάγκα κα ισοφάρισαν στο 66΄ με κεφαλιά του Κωτσιά. Από ένα δοκάρι είχαν και οι δυο ομάδες, ο Κώστας για τους γηπεδούχους και ο Λούζης για το Α.Π.Ο.Ε.Λ.. Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη, αλλά ο Τζουμάγκας αστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του.



ΚΛΗΜΑΤΙΑ : Μπάσα, Γκέλης (Δούμας 60΄), Κατσουλίδης, Μπαλατσός Α., Γκάνας, Τσιλοτάι, Τζίγκας, Βλαχόπουλος, Ζηκόπουλος (Μπαλατσός Β. 70΄), Κώστας, Γκουγιάννος (Βασίλειου 85΄)


Α.Π.Ο.Ε.Λ. : Τσόλης, Σερέτης, Κωτσιάς, Τάτσης, Γκούμας Κ., Τζουμάγκας, Τσαπέτης, Καραοσμάν, Κούτλας (Ζιάβρος 60΄), Λούζης, Γκούμας Ι. (Οικονόμου 46΄)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου