Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Θα «λάμψει» και στον τελικό ο Αγροτικός Αστέρας Άνω Καλαμά!!!




Στο γήπεδο Παρακάλαμου ο τοπικός Αγροτικός Αστέρας υποδέχτηκε τον Κένταυρο Μουσιωτίτσας για τον επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλλου, μετά το 2-2 στο Ενωσιακό γήπεδο, και πήρε τη νίκη – πρόκριση στον τελικό με σκορ 2-1!

Η ομάδα από τον Παρακάλαμο κάνει τη μεγάλη έκπληξη, αφού είναι νεοφώτιστη στην Α΄ Ερασιτεχνική, και καταφέρνει να πάει για πρώτη φορά στην ιστορία της στον τελικό Κυπέλλου Ερασιτεχνών. Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ μέσα στην έδρα της και αυτό έδινε πρόκριση στη Μουσιωτίτσα, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και γύρισε το παιχνίδι στα τελευταία λεπτά.

Πρώτη καλή στιγμή με κεφαλιά του Σερένο στο 3΄, έπειτα από κόρνερ του Γκόνη, περνάει λίγο άουτ. Στο 29΄ και στο 30΄ σουτ του Σταμούλη και κεφαλιά του Νούση αντίστοιχα, δεν απείλησαν τους αντίπαλους γκολκίπερ. Στο 32΄ σουτ του Σερένο, βγάζει σε κόρνερ ο Γρηγορι΄δης και στην εκτέλεση του από τον Γκόνη, ο Νούσης αφύλακτος στο δεύτερο δοκάρι αστοχεί. Στο 38΄ σουτ του Γκόνη, σώζει πάνω στη γραμμή του τέρματος ο Τσόκρης. Στο 42΄ ο Πατσούρας από κοντά δεν μπορεί να τελειώσει σωστά τη φάση και χάνει άλλη μια ευκαιρία για τους γηπεδούχους.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι και είχαν δοκάρι στο 54΄ σε σουτ του Σιουκουλλάνι. Στο 64΄ σέντρα του Τσόρκη, κεφαλιά του Τσόνη από πολύ κοντά, με το ένα χέρι βγάζει σε κόρνερ ο Ζότα Ζ.. Στο 71΄ ο Σερένεο από καλή θέση εντός περιοχής στέλνει τη μπάλα λίγο άουτ. Στο 72΄ έγινε το 0-1, όταν ο Ζότα Ρ. έκανε «τσαφ» στην προσπάθεια του να διώξει τη μπάλα από βαθιά μπαλιά, αυτή έφτασε στον Σταμούλη, που με ψύχραιμο πλασέ σκόραρε. Στο 80΄ο Σερένο κάνει τη σέντρα και ο Νούσης με κοντινή κεφαλιά ισοφαρίζει σε 1-1. Στο 87΄ ο Ντρίκος σεντράρει από αριστερά, σουτ του Σερένο, με δυσκολία βγάζει σε κόρνερ ο Γρηγοριάδης. Ένα λεπτό μετά ο Παππάς με κοντινό πλασέ, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γκόνη, διαμορφώνει το τελικό 2-1.



Αγροτικός: Ζότα Τ., Καραβάς, Τάσσος (69’ Ντρίκος), Ζότα Ρ., Πανίδης, Ζότα Α., Μακρής, Πατσούρας, Γκόνης, Σερένο (88’ Ντε Σόουζα), Νούσης (82’ Παππάς).

Μουσιωτίτσα: Γρηγοριάδης, Ταίρης, Τσόκρης, Κίτσος (60’ Σπαλιάρας), Παπαβασιλείου, Σιουκουλλάνι, Αλεξίου, Τσάνης, Μπέτζιος, Σταμούλης (73’ Νικόπουλος), Ναυρόζογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου