Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Με «Θρίαμβο» στον τελικό Κυπέλλου Ερασιτεχνών τα Σερβιανά!!! (Videos)




Στο γήπεδο Σερβιανών ο τοπικός Θρίαμβος υποδέχτηκε για τον επαναληπτικό αγώνα του ημιτελικού Κυπέλλου τον Π.Α.Σ. Κράψης και επιβλήθηκε με σκορ 6-2, ενώ στο πρώτο ματς είχε πάλι νικήσει με σκορ 1-3!



Το προβάδισμα των γηπεδούχων λόγω του σκορ από τον πρώτο παιχνίδι ήταν μεγάλο, αλλά η Κράψη ήρθε να παλέψει και να κάνει μια αξιοπρεπή εμφάνιση. Κάτι που το κατάφερε στο 1ο ημίχρονο, αφού έχανε μεν με σκορ 2-1, αλλά αυτή είχε τις πιο πολλές ευκαιρίες και δεν παράταγε το παιχνίδι. Τα Σερβιανά στην επανάληψη όμως μπήκαν «φουριόζα» και με ένα Τσιαφίτσα που σκόραρε συνεχόμενα, μέσα σε 4 λεπτά πέτυχε 3 τέρματα. Από εκεί και μετά το παιχνίδι ήταν τυπική διαδικασία, αλλά χωρίς να λείπουν οι φάσεις και αλλά δυο γκολ εκατέρωθεν.


Στο τέλος του αγώνα οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν δεόντως αυτή τη σπουδαία πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου Ερασιτεχνών, για πρώτη φορά στην ιστορία τους, ανοίγοντας σαμπάνιες εντός γηπέδου. Επίσης η νίκη- πρόκριση αφιερώθηκε από τους παίκτες στον προπονητή της ομάδας Αλέξανδρο Τάτση, που σήμερα είχε τα γενέθλια του.








Το φιλμ του αγώνα :


Στο 3΄ ο Τσιαφίτσας μπήκε από δεξιά στην περιοχή και πλάσαρε ιδανικά για το 1-0.



Στο 13΄ κάθετη πάσα του Νιτσιάκου, τετ-α-τετ του Γιαννακούλη με τον Κυρικλίδη, αποκρούει ο τερματοφύλακας των Σερβιανών.


Στο 16΄ ο Κολοβός μέσα από την περιοχή σουτάρει προς την εστία, η μπάλα χτυπάει σε σώματα αμυντικών και καταλήγει για λίγο κόρνερ.

Στο 28΄ κόρνερ του Τσάμου, τακουνάκι του Σήτου από κοντά για το 1-1.


Στο 34΄ φάουλ του Διαμαντόπουλου από δεξιά, κεφαλιά του Ρέψη για το 2-1.


Στο 40΄ ο Κολοβός σε φάση τετ-α-τετ με τον Κυρικλίδη κάνει την κεφαλιά, αποκρούει ο γκολκίπερ των Σερβιανών, στην επαναφορά ο Γιαννακούλης σουτάρει με εξουδετερωμένο τν Κυρικλίδη, αλλά η μπάλα διώχνεται από αμυντικού των γηπεδούχων.

Λήξη ημιχρόνου



Στο 58΄ πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ του Τσιαφίτσα λίγο έξω από την περιοχή για το 3-1.


Στο 60΄ ο Διαμαντόπουλος σεντράρει από αριστερά, στην πορεία της μπάλας ο Καλές την στέλνει στο δεξί κάθετο δοκάρι, στην επαναφορά αυτή φτάνει στην Τσιαφίτσα, που σε κενή εστία σκοράρει για το 4-1.

Στο 61΄ κόρνερ του Διαμαντόπουλου, σουτ του Τσιαφίτσα εντός περιοχής για το 5-1.

Στο 65΄ κάθετη πάσα του Νιτσιάκου, σουτ του Κολοβού από το ύψος της περιοχής, λίγο άουτ η μπάλα.

Στο 66΄ απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Τσάμου, πέφτει στη γωνία του και σώζει ο Κλείτσας.


Τα 68΄ ο Ριστάνης κάνει την παράλληλη μπαλιά από αριστερά, προβολή του Αλεξίου στο δεύτερο δοκάρι, δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι η μπάλα.

Στο 79΄ μακρινή ψηλοκρεμαστή εκτέλεση φάουλ του Συνοδίνου, σε κόρνερ βγάζει ο Κλείτσας.


Στο 88΄ μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των Σερβιανών από τον Κολοβό, ο Νιτσιάκος σε φάση τετ-α-τετ νικάει τον Κλείτσα για το 5-2.


Στο 90΄ ατομική ενέργεια και σουτ εντός περιοχής από τον Ηλία για το τελικό 6-2.




ΣΕΡΒΙΑΝΑ : Κυρικλίδης (Κλείτσας 64΄), Σκούφης, Μουζακίτης, Κομπίλας (Σκλιβανίτης 67΄), Τζιμας, Γιάκος (Βύζας 53΄), Αλεξίου, Ρέψης (Ηλίας 35΄), Ριστάνης, Τσιαφίτσας, Διαμαντόπουλος

ΚΡΑΨΗ : Μποζιάρης, Ηλίας, Καλές, Συνοδινός, Σήτος (Μάης 59΄), Κατσούδης, Αλεξίου, Γιαννακούλης, Κολοβός, Νιτσιάκος, Τσάμος

















ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου