Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

Έβαλε φωτιά στην κορυφή η Κόνιτσα, 1-0 τη Ζωοδόχο, που δικαιούται κάτι παραπάνω!!! (Videos)




Στο Δημοτικό Στάδιο Κόνιτσας η τοπική Πίνδος υποδέχτηκε την Ζωοδόχο σε ένα ντέρμπι πρωτοπόρων, όπου οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη με σκορ 1-0!


Η διαφορά της 2ης Πίνδου μειώθηκε στους 3 πόντους, από την 1η Ζωοδόχο, και μπήκε φωτιά στην κορυφή της βαθμολογίας του1ου ομίλου της Β΄ Ερασιτεχνικής. Οι φιλοξενούμενοι δικαιούνται κάτι παραπάνω από το ματς, αφού ειδικά στο 1ο πρώτο ημίχρονο, έχασαν κλασσικές ευκαιρίες για γκολ, ενώ είχαν και δοκάρι.



Πράγματι η Ζωοδόχος μπήκε από τα πρώτα λεπτά πιεστικά και οδήγησε πολλές φορές σε λάθη την άμυνα των γηπεδούχων. Είχε δοκάρι, αλλά και ανεπανάληπτες ευκαιρίες σε τετ-α-τετ και τους αμυντικούς της Πίνδου να σώζουν πάνω στη γραμμή. Οι γηπεδούχοι απάντησαν με μια κεφαλιά λίγο πριν την ανάπαυλα.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε και από τις δυο ομάδες και δεν δημιουργήθηκε η κλασσική ευκαιρία, εκτός από κάποια σουτ και από στημένες φάσεις. Τρία λεπτά πριν το φινάλε όμως οι γηπεδούχοι πετυχαίνουν το «χρυσό» γκολ, από φάση που ξεκινάει από πλάγιο άουτ. Ένα γκολ που έτσι όπως μπήκε και στο χρονικό σημείο που ήρθε, δεν δικαιολογείται από πλευράς φιλοξενούμενων – πρωτοπόρων.


Αρκετοί οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στις κερκίδες να δουν τον αγώνα, σε μια ηλιόλουστη μέρα, ενώ δεν έλειψαν και τα καπνογόνα από πλευράς γηπεδούχων.









Το φιλμ του αγώνα :

Στο 8΄ σουτ του Σιώτα, η μπάλα χτυπάει στη ρίζα του αριστερού κάθετου δοκαριού και στην επαναφορά ο Ντόντης από κοντά δεν μπορεί να σκοράρει.


Στο 13΄ σουτ του Τσολάκου, μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή της Πίνδου, βγάζει σε κόρνερ ο Χατζηρούμπης.


Στο 35΄ φάουλ του Βλάχου, η μπάλα φτάνει δεξιά στον Σιώτα, αυτός σεντράρει,η μπάλα φεύγει από τα χέρια του Χατζηρούμπη,  πλασέ του Τσολάκου μέσα από την περιοχή, πάνω στη γραμμή σώζει ο Μήτσος.


Στο 39΄ τετ-α-τετ του Ντόντη με τον Χατζηρούμπη, νικητής ο πορτιέρο της Κόνιτσας.


Στο 41΄ ο Δημόπουλος εκτελεί κόρνερ, κεφαλιά του Σπανού Α. στο δεύτερο δοκάρι, βγάζει σε κόρνερ ο Μπάτζιος.



Λήξη ημιχρόνου


Στο 48΄ φάουλ από τον Τσίο, κεφαλιά του Παπά, λίγο άουτ η μπάλα.


Στο 77΄ σέντρα ο Σπανός Δ., ο Πούλιος ανενόχλητο πιάνει εντυπωσιακά την κεφαλιά μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα φεύγει ψηλά άουτ.


Στο 78΄ ατομική ενέργεια και σουτ του Κολιού από αριστερά, μπλοκάρει ο Χατζηρούμπης.


Στο 86΄ ο Κίτσος εκτελεί πλάγιο άουτ, η μπάλα σκάει και περνάει πάνω από όλους πριν φτάσει στον Μήτσο, που με γυριστή κεφαλιά αιφνιδιάζει τον Μπάτζιο και γράφει το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.





ΠΙΝΔΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ : Χατζηρούμπης, Βλάχος, Ρούστα, Σπανός Α., Ραγγάς Κ. (Τσαλιαμάνης 22΄), Μήτσος, Κίτσος, Μάρκος (Σπανός Χ. 89΄), Πούλιος (Ραγγάς Φ. 90΄), Δημόπουλος, Χαλούλος (Σπανός Δ. 71΄)

ΖΩΟΔΟΧΟΣ : Μπάτζιος, Παπάς, Τσίος, Βλάχος, Δημητρίου, Τσιότσικας, Κολιός, Παπαδόπουλος (Πρεμέτης 79΄), Σιώτας, Ντόντης, Τσολάκος (Λώλης 83΄)













ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου