Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

"Κουλούρια" στην Κρύα!!!




Στο γήπεδο Κρύα η τοπική μάδα υποδέχτηκε τη Μουσιωτίτσα και το ματς έμεινε στο 0-0!

Οι γηπεδούχοι παλεύουν να αποφύγουν τον υποβιβασμό και θα εξαντλήσουν κάθε ενδεχόμενο μέχρι το φινάλε. Οι «γαλάζιοι» από την άλλη είναι μεν σε μια απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά έχουν μείνει αρκετά πίσω σε σχέση με το ξεκίνημα τους στο πρωτάθλημα.

Μόλις στο 10΄ σουτ του Τσάνη μέσα από την περιοχή, αλλά σώζουν πάνω στη γραμμή οι αμυντικοί της Κρύας. Στο 21΄ ασίστ του Μάντζαρη στον Μπαμπούλια Η., σουτ του δεύτερου, δύσκολη απόκρουση του Γρηγοριάδη. Δυο μετά λεπτά ο γκολκίπερ των «γαλάζιων» είπε πάλι «όχι» σε σουτ του Κώστα.

Στο 77΄ πολύ ωραίο σουτ του Ναυρόζογλου, λίγο δίπλα από το δοκάρι η μπάλα. Στο 82΄ο Τσόκρης σουτάρει, ο Βάσιος αποκρούει, στην επαναφορά ο Τσάνης σουτάρει εκ νέου, αλλά ο Βάσιος σώζει και πάλι.


ΚΡΥΑ : Βάσιος, Σίμος (Μπαμπούλιας Αρ. 20΄), Δούβλης, Τζώρτζης, Πέτσιος, Κατρανάς, Κώστας, Μπαμπούλιας Ηλ., Κατσαρός, Μάντζαρης, Κοσμάς

ΜΟΥΣΙΩΤΙΤΣΑ : Γρηγοριάδης, Ταίρης, Τσόκρηας, Κίτσος, Νικόπουλος, Παπαβασιλείου, Τσάνης, Κολιούσης, Μπέτζιος, Σπαλιάρας, Ναυρόζογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου