Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

Δεν "Χ"άρηκε κανείς στη Λιμνοπούλα!!!




Στο γήπεδο Λιμνοπούλας οι Αμπελόκηποι υποδέχτηκαν την Πασσαρώνα Ροδοτοπίου και το ματς έληξε ισόπαλο 1-1!

Μια ισοπαλία που δεν βολεύει καμία από τις δυο ομάδες στη μάχη που δίνουν για παραμονή. Οι γηπεδούχοι έχουν μείνει πολύ πίσω και δύσκολα θα σώσουν την παρτίδα, αλλά και για τους «πράσινους» τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα να μπλέξουν στην διαδικασία των πλει άουτ.

Στο 11΄ καλή κεφαλιά του Καλογιάννη, λίγο πάνω από την εστία των γηπεδούχων. Στο 46΄ σουτ του Ρόγκα, αποκρούει ο Τόμπρας. Στο 63΄ κοντινό πλασέ του Τσιλοτάι, στο δοκάρι η μπάλα. Δυο λεπτά μετά ο Οικονόμου με ψηλοκρεμαστό σουτ, μετά από κάθετη πάσα που δέχτηκε, κρεμάει τον Τόμπρα για το 0-1. Στο 68΄ φάουλ του Γκούντα, κεφαλιά του Τούση και έρχεται η ισοφάριση για τους γηπεδούχους. Στο 74΄ δυνατό σουτ του Καλογιάννη, αποκρούει σωτήρια ο Τόμπρας. Στο 78΄ κεφαλιά του Παίκα, στο δοκάρι η μπάλα.


Α.Ο. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: Τόμπρας, Μαρκούλας, Κατσάνος, Βασιλάκης (46' Λιπιώτης), Τσάνιος, Γιάτσος, Θεοδώρου, Τόμτσος, Τούσης, Λόκας (66' Τσιούρης, 93' Βύζας), Γκούντας (83' )

ΠΑΣΣΑΡΩΝ ΡΟΔΟΤΟΠΙΟΥ.: Σταυρόπουλος, Καλογιάννης (89' Ταμούρας), Ζητούνης, Καραγιάννης, Πάικας, Παπάζης (72' Φειζουλά), Τσιλοτάι, Ρόγκας, Οικονόμου, Τσόκρης, Σόφιας (82' Αβντιλάι)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου