Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

"Διπλά" για Πρωτόπαππα και Πεντέλη!!!




Στο ξερό γήπεδο Μαρμάρων ο τοπικός Ηπειρωτικός φιλοξένησε τον Αετό Πρωτόπαππα και γνώρισε την ήττα με σκορ 1-3!

Οι φιλοξενούμενοι με αυτή τη και σε συνδυασμό με την ήττα της Λαψίστας από τον Δαβάκη, περνάνε μόνοι 3οι στη βαθμολογίας του 1ου ομίλου της Γ΄ Ερασιτεχνικής.

Στο 17΄ ο Ζιάκκας κερδίζει το πέναλτι το εκτελεί εύστοχα ο Παπαγεωργίου για το 0-1. Δοκάρι είχε στη συνέχεια ο Ζιάκκας. Στο 44΄ αποβάλλεται ο Δάλλας με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στο 67΄ μακρινό σουτ του Λώλα για το 0-2. Στο 73΄ διαγώνιο σουτ του Λώλα, γίνεται η απόκρουση και στην επαναφορά ο Σπήτας σκοράρει για το 0-3. Τελικό 1-3 στο 85΄από ατομική ενέργεια και σουτ του Οικονόμου.


ΜΑΡΜΑΡΑ : Jankulla, Οικονόμου, Διαμάντης, Τσιάρος, Μιλάι, Xhyeranji, Δάλλας, Τσάλης Σ., Τσάλης Π., Τσιούρης, Ράπτης

ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ : Καραγιώργος, Παπαπαύλος, Καλτσούνης, Παρασκευάς, Πράσσος, Σπήτας (Κάππης 76΄), Γκέλιας (Καραγιάννης 46΄), Παπαγεωργίου (Βαρέλης 70΄), Κώτσης, Λώλας (Θειόπουλος 72΄), Ζιάκκας











Στο γήπεδο Πετσαλίου η τοπική Φλόγα υποδέχτηκε την ομάδα της Πεντέλης και ηττήθηκε με σκορ 0-1!

Ένα ματς χωρίς πολλές φάσεις, που κρίθηκε στο γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Βέλλιο. Το Πετσάλι απάντησε με σουτ του Παντούλη, που απέκρουσε ο Χίλιαρχος και μετά βρήκε το δοκάρι η μπάλα.

Στην επανάληψη φάουλ του Ξεργιά, κεφαλιά του Μπούρα από πολύ κοντά, λίγο πάνω από την εστία η μπάλα. Στο 90΄ ήρθε το γκολ, όταν ο Ξεργιάς σέντραρε, ο Τάτσης έκανε το πλασέ και πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου