Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

"Τρίποντα" για Ατρόμητο και Ραφταναίους!!!




Στο Ενωσιακό γήπεδο ο Π.Α.Ο. Ιωαννίνων φιλοξένησε τον Π.Α.Σ. Ατρόμητος 95΄ και γνώρισε την ήττα με σκορ 1-3!

Στο 10΄ ο Χαλαύτρης χάνει καλή ευκαιρία σε φάση τετ-α-τετ μετά από κάθετη του Ράπτη. Στο 20΄ ωραίο σουτ του Σινάνη, έγλυψε το δοκάρι η μπάλα και βγήκε άουτ. Στο 26΄ κόρνερ του Ράπτη, κεφαλιά του Παπαναστασίου για το 0-1. Στο 34΄ ατομική ενέργεια και σουτ του Μπαζώρα για το 0-2.

Στο 65΄ ο Ντάσιος με προβολή σε κενή εστία μειώνει σε 1-2. Δέκα λεπτά μετά ο Χαλαύτρης κερδίζει πέναλτι, το οποίο εκτελεί εύστοχα ο ίδιος για το 1-3. Στο 80΄ πολύ ωραίο φαλτσαριστό σουτ του Μπαζώρα εκτός περιοχής, στο δοκάρι η μπάλα. Λίγο πριν το φινάλε του ματς δυνατό σουτ του Ντέλλα, αποκρούει στο «γάμα» ο Βαρθολομαίος.



Π.Α.Ο.Ι. : Καλαντζής, Ντορέσι, Πποβίδης, Βρακάς (Φαραγιάννης 46΄), Παππάς, Καλέσιος (Διαμάντης 60΄), Καρυώτης (Ανδρέου 75΄), Ντέλλας, Ντάσιος (Γεωργάκης 81΄), Δερβέντζας, Σινάνης

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ : Βαρθολομαίος, Λέτσιος (Τάτσης Α. 86΄), Παπαναστασίου, Παλατζίδης, Σακκάς, Κόκκαλης, Ράπτης, Καρνέζης (Τάτσης Ν. 72΄), Μπαζώρας (Ζάγκας 81΄), Χαλαύτρης, Γουρνοπάνος (Δούμας 57΄)










Στο πλαστικό γήπεδο Ανατολής οι Ραφταναίοι υποδέχτηκαν το Επισκοπικό και πήραν μια εύκολη νίκη με σκορ 6-0!

Το 1-0 έκανε ο Κάσσος στο 3΄ με σουτ από το ύψος της περιοχής. Στο 18΄ σουτ του Γεροκώστα εντός περιοχής για το 2-0. Στο 21΄ο Παπαγιαννίδης εκτελεί κόρνερ, κεφαλιά ο Μάγκος για το 3-0.

Στο 63΄ επέλαση του Βασιλείου από δεξιά, περνάει αρκετούς αντιπάλους και σουτάρει για το 4-0. Στο 81΄ ο Γεροκώστας από κοντά κάνει το 5-0 και κλέβει τη μπουκιά από το στόμα του συμπαίκτη του Μπαλαούρα. Δυο λεπτά μετά σέντρα του Βασιλείου, πλσέ στη κίνηση από τον Κώστα Δ. για το τελικό 6-0.



ΡΑΦΤΑΝΑΙΟΙ : Δρόσος, Σβαρδάγκαλος, Λεβέντης, Τσιώλης, Κώστας Δ., Μάγκος (Βασιλείου 38΄), Πάτρας (Κώστας Χ. 57΄), Παπαγιαννίδης (Γκεσούλης 46΄), Κάσσος, Γεροκώστας, Παππάς (Μπαλαούρας 52΄)

ΕΠΙΣΚΟΠΙΚΟ : Κουρέτας, Κίτσος, Φώτος, Σκλιβανίτης, Γιώτης, Τζοβάρας, Δήμου, Γούσης, Τσέντζος, Σκούφης, Πετράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου