Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Μόνοι δεύτεροι οι «Λύκοι», 2-1 την Αετορράχη!!! (Videos)




Στο πλαστικό γήπεδο Ανατολής οι Ραφταναίοι υποδέχτηκαν στο ντέρμπι του 2ου ομίλου της Γ΄ Ερασιτεχνικής την Αετορράχη και πήραν τη νίκη με σκορ 2-1!

Αυτή η νίκη τους ανεβάζει στην 2η θέση της βαθμολογίας, ξεπερνώντας το Χαροκόπι, δίνοντας τους σοβαρές ελπίδες για άνοδο. Η Αετοράχη συνεχίζει να παραμένει μόνη πρώτη, ενώ ακολουθεί ένα ακόμη ντέρμπι με τους Κράψητες – Καππαδόκες στη έδρα της.

Οι «Λύκοι» αν και προηγήθηκαν νωρίς με πέναλτι, στη συνέχεια δεν έδειξαν καλό πρόσωπο και ισοφαριστήκαν σχετικά γρήγορα, ενώ δεν απείλησαν μέχρι την ανάπαυλα. Βέβαια οι καιρικές συνθήκες στο πρώτο45λεπτο ήταν πολύ άσχημες, αφού έριχνε δυνατή βροχή και ενίοτε χαλάζι.


Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να βγουν πιο επιθετικά, έχοντας δοκάρι από στημένη φάση. Απειλούσαν κυρίως στις αντεπιθέσεις και σε μια από αυτές κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα. Είχαν κι άλλες ευκαιρίες στη συνέχεια, ενώ στα τελευταία λεπτά η Αετορράχη έγινε πολύ πιεστική, χωρίς όμως αποτέλεσμα.








Το φιλμ του αγώνα :


Στο 11΄ δίνεται πέναλτι σε ανατροπή του Καραγκούνη από τον Γιώτη. Το εκτελεί εύστοχα ο Μάγκος για το 1-0.


Στο 20΄ ο Τσιοκας Π. σεντράρει από δεξιά, ο Σόντης μόνος του μέσα στην περιοχή, παραπατάει και χάνει μια καλή ευκαιρία.


Στο 25΄ φάουλ του Σόντη από δεξιά, προβολή του Πάνου και 1-1.


Στο 34΄ ατομική ενέργεια και σουτ του Χριστογιάννη, μπλοκάρει ο Πατούνας.



Λήξη ημιχρόνου

Στο 50΄ κόρνερ του Μάτση, σουτ του Καραγκούνη, στο αριστερό κάθετο δοκάρι η μπάλα.


Στο 52΄ φάουλ του Γιώτη, ασταθής επέμβαση του Πατούνα, παραλίγο αυτογκόλ, αλλά η μπάλα περνάει κόρνερ.


Στο 58΄ τετ-α-τετ του Καραγκούνη με τον Κρανά, προλαβαίνει ο γκολκίπερ της Αετορράχης να διώξει με τα πόδια, αλλά έχει πολύ μακριά από την εστία, η μπάλα φτάνει στον Γεροκώστα που σε κενή εστία κάνει το 2-1.


Στο 66΄ κόρνερ του Κώστα Α., κεφαλιά του Γεροκώστα, λίγο άουτ η μπάλα.


Στο 74΄ τετ-α-τετ του Κώστα Α. με τον Κρανά, διώχνει σε κόρνερ ο πορτιέρο της Αετοράχης.


Στο 86΄ φάουλ του Γιώτη από δεξιά, κακή επέμβαση του Πατούνα, αλλά ο Καλτσούνης από κοντά δεν μπορεί να βρει τη μπάλα, επιχειρόντας ψαλιδάκι.




Ραφταναίοι : Πατούνας, Σβαρδάγκαλος (Τσιώλης 46΄), Λεβέντης, Βασιλείου, Μάγκος, Κάσσος, Μάτσης (Γκουτσίδης 82΄), Γεροκώστας (Παππάς 91΄), Καραγκούνης, Κώστας Χ. (Κώστας Χ. 9΄), Κώστας Α.

Αετός Σετορράχης : Κρανάς, Τσιόκας Π., Χριστογιάννης, Γιώτης (Βλάχος 89΄), Λιόντος, Πάνου, Τσιόκας Κ. (Ζώτος 85΄), Μήτσης, Καλτσούνης, Γερογιάννης (Τίνας 65΄), Σόντης










ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου