Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Σημαντική νίκη το Συρράκο, σε μεγάλη κάμψη το Χαροκόπι!!!




Στο γήπεδο Στάθης Τσανακτσής ο Σταυραετός Συρράκου υποδέχτηκε τον Αετό Χαροκοπίου και επικράτησε με σκορ 3-1!

Οι γηπεδούχοι συνήλθαν από την βαριά ήττα στο Ρωμανό και πήραν μια σημαντική νίκη. Αντιθέτως το Χαροκόπι χάνει για τρίτο σερί παιχνίδι και έχει υποχωρήσει στην 3η θέση τη βαθμολογίας, ενώ κινδυνεύει να χάσει και την άνοδο.

Στο 13΄ ο Κωνσταντής Μ. έκανε το σουτ, λάθος εκτίμηση του Γάτσιου, που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 0-1. Στο 42΄ όμως ο Ντόντης είχε την απάντηση με πολύ ωραίο μακρινό σουτ, κάνοντας το 1-1.

Στο 65΄ ήταν η σειρά του Πεοζόδρομου με ωραίο σουτ να σκοράρει και να κάνει το 2-1. Στο 80΄ διαγώνιο σουτ του Ντόντη, στο δοκάρι και στα δίχτυα η μπάλα για το 3-1. Στο 90΄ Στο 90’το Χαροκόπι έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές καθώς αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας Μπαλατζία Σ.. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Ντόντης συρτά, αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο Μπαλατζία Α..


Σταυραετός Συρράκου(Θοδωρής Λαινάς): Γάτσιος, Γεωργίου, Καλέσιος, Γκόγκας Σ., Βαγγέλης, Μπούτικος, Θανάσης(55’ Τζούμας), Μητρογιάννης Χ, Μητρογιάννης Λ., Ντόντης, Πεζόδρομος.

Αετός Χαροκοπίου(Χρήστος Αντωνίου): Mπαλατζία Σ., Δρόσος, Αντωνίου Θ., Λεοντάρης, Αντωνίου Α., Κωστάκης Δ., Κώστας, Αντωνίου Β., Κωνσταντής Μ., Κωστάκης Σ.(58’ Χαμπίπης), Μπαλατζία Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου