Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Πετάει για παραμονή ο Αετός Νήσου!!!




Στο γήπεδο Λιμνοπούλας η Κράψη φιλοξένησε τον Αετό Νήσου και ηττήθηκε με σκορ 0-2!

Οι δυο ομάδες μάχονται για την παραμονή στην κατηγορία και αυτό κάνει ακόμα πιο σημαντική τη νίκη των φιλοξενούμενων, που απέχουν πλέον ένα βαθμό από την απευθείας παραμονή. Αντιθέτως η Κράψη μπήκε σε περιπέτειες, αφού δεν μπόρεσε να πάρει κάτι από ένα κρίσιμο ματς για αυτή.

Στο 22΄ ο Παπαδάμος εκτέλεσα φάουλ και ο Κοτσίνας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ. Πέντε λεπτά αργότερα, ωραία εκτέλεση φάουλ του Μάτσια, η μπάλα τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Τσακμάκη. Στο 36΄ κι άλλο δοκάρι για το Νης΄΄ι σε σουτ του Γιόγιακα.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 51΄ πάλι ο Γιόγιακας σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι. Στο 64΄ μετά από φάση διαρκείας η μπάλα φτάνει στον Πρέντζα που με ωραίο σουτ από το ύψος της περιοχής κάνει το 0-1. Τρία λεπτά ο Γιόγιακας με πλασέ, έπειτα από ασίστ του Μπίλη, γράφει το 0-2 και κλειδώνει τη νίκη για τον Αετό Νήσου.


Κράψη: Τσακμάκης, Ηλίας, Καλές, Μασούρας, Νιτσιάκος, Σήτος (73΄ Αλεξίου Ε.), Γιαννακούλής, Κατσάνος, Κολοβός (46΄ Κατσούδας), Μάης (58΄ Συνοδινός), Αλεξίου Ν.  (58΄ Τσάμος)

Νησί: Γκάμας, Κοτσίνας, Βλαχιώτης (75΄ Ράδης), Στραγάλης (32΄ Μπίλης), Γιιώτης, Τζιμογιαννης, Πρέντζας (78΄ Χριστογιώργος), Παπαδάμος, Γιόγιακας, Μάτσιας (86΄ Λάππας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου