Κυριακή 1 Απριλίου 2018

Μεγάλο διπλό, με ανατροπή, μέσα στην Ανατολή ο Αγροτικός Αστέρας!!!




Στο πλαστικό γήπεδο Ανατολής η τοπική ομάδα φιλοξένησε τον Αγροτικό Αστέρα Άνω Καλαμά και γνώρισε την ήττα με σκορ 1-2!

Οι «Πόντιοι» πλέον φαίνεται πως χάνουν οριστικά το τρένο του πρωταθλήματος, αφού η διαφορά με τα Σερβιανά είναι στο -6 κι αν αυτά κερδίσουν τους αδύναμους Αμπελόκηπους, πάει στο -9. Η ομάδα από τον Παρακάλαμο μπορεί να έχασε στον τελικό και βαθμολογικά να είναι αδιάφορη στο πρωτάθλημα, αλλά έδειξε πως δεν χαρίζεται σε κανέναν.

Μόλις στο 3ο λεπτό, πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ του Σερένο, η μπάλα περνάει λίγο πάνω από την εστία. Στο 6΄ από προβολή του Φωλίνα παραλίγο να μπει αυτογκόλ, αλλά διώχνει ο Διαμάντης. Στο 8΄ ασίστ του Ορφανού στον Χριστακόπουλο, που πλασάρει, σώζει ο Ζότα. Στο 12΄ σέντρα του Χριστακόπουλου από αριστερά και ο Ηλιόπουλος με πλασέ ανοίγει το σκορ. Στο 31΄ κόρνερ ο Γκόνης, κεφαλιά ο Σερένο, στο δοκάρι η μπάλα. Στο 43΄διπλο δοκάρι για τους φιλοξενούμενους, όταν ο Τάσσος σεντράρει, ο Νούσης πιάνει τη κεφαλιά, η μπάλα στο δοκάρι και ξανά ο ίδιος με πλασέ στην επαναφορά σημαδεύει δεύτερη φορά δοκάρια.

Στο 51΄ ωραίο φάουλ του Σερένο, αποκρούει εντυπωσιακά ο Διαμάντης. Τρία λεπτά μετά, μακρινό και δυνατό σουτ του Ηλιόπουλου, στο δοκάρι η μπάλα και στην επαναφορά ο Γκαρτζονίκας με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα άουτ. Στο 74΄ αντεπίθεση για τους φιλοξενούμενους με τον Σερένο να κάνει την κούρσα και το πλασέ για το 1-1. Στο 85΄ πλασέ του Χριστακόπουλου, αποκρούει ο Ζότα. Ένα λεπτό μετά και πάλι αντεπίθεση για τον Αγροτικό Αστέρα, ο Παππάς πασάρει στον Σερένο , που μόνος του πλασάρει ξανά για το 1-2. Στο 92΄ απευθείας φάουλ του Γκόνη, αποκρούει ο Διαμάντης.


Ανατολή: Διαμάντης, Νάνος (68’ Νικολάου), Φωλίνας, Γκαρτζονίκας, Μάντζος (84’ Χριστοφορίδης), Κλιτσινάρης, Ηλιόπουλος, Δήμος, Ορφανός, Κατσίφας, Χριστακόπουλος

Αγροτικός: Ζότα Τ., Δρίβας (22’ Ζότα Α.), Τάσσος, Ζότα Ρ., Πανίδης, Μπαρίμης, Παππάς, Πατσούρας, Γκόνης, Σερένο, Νούσης (79’ Μπενέκος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου