Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Ξανά στο κόλπο των πλει οφ οι Πηγές Λούρου, 1-0 το Ελληνικό!!!




Στο Ενωσιακό γήπεδο οι Πηγές Λούρου σαν τυπικά γηπεδούχοι υποδέχτηκαν το Ελληνικό και πήραν τη νίκη με σκορ 1-0!

Οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 45 βαθμούς και μπήκαν ξανά στη ζώνη των πλει οφ, αν και οι αντίπαλοι τους έχουν από ένα ματς λιγότερο, ενώ το Ασβεστοχώρι δυο. Το Ελληνικό σταμάτησε το νικηφόρο σερί του, αν και δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα, αφού ουσιαστικά επετεύχθη ο στόχος της παραμονής.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο καλά στο ματς και είχαν ευκαιρίες με σουτ του Μπεσόπουλου Ν., πλασέ των Τσιάβου και Στεργιόυ να περνάνε άουτ από καλή θέση. Στο 36΄ καλό σουτ του Μπονόβα από κοντά πέρασε άουτ. Στο 45΄ ο Παπαϊωάννου σουτάρει, ο Γκόγκος αποκρούει και στην επαναφορά ο Σκλιβανίτης σκοράρει για το 1-0.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι είαν πιο καλές στιγμές με τους Νικόπουλο, Χαίδο και Σκλιβανίτη να μην μπορούν να σκοράρουν από πλεονεκτικές θέσεις. Το Ελληνικό απάντησε με φάουλ του Κουτσογιάννη, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.


ΠΗΓΕΣ ΛΟΥΡΟΥ : Ξαξίρης, Παπανικολάου, Μπίντος, Δόσης Α., Καραμπίνας, Μπονόβας, Ζάβαλης (Βάσιος 88΄), Χαίδος, Παπαιωάννου (Δόσης Β. 72΄), Νικόπουλος (Σμπόνιας 89΄), Σκλιβανίτης

ΕΛΛΗΝΙΚΟ : Γκόγκος, Μποζέλλα, Μπακόλας (Πρόκος 81΄), Κύρκος, Πατσιαλής, Μπεσόπουλος Θ., Στεργίου, Κουτσογιάννης, Τσιάβος (Τριανταφύλλου 70΄), Μπεσόπουλος Ν., Γκατζιάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου