Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Show Σιώτα και επιστροφή στις νίκες η Ζωοδόχος!!!




Στο γήπεδο Ζωοδόχου η τοπική ομάδαυποδέχτηκε το Α.Π.Ο.Ε.Λ. και πήρε τη νίκη με σκορ 4-0!

Οι γηπεδούχοι επέστρεψαν στις νίκες μετά από αρκετά ανεπιτυχή αποτελέσματα και κρατάνε την πρωτιά στον όμιλο, ένα πόντο πάνω από την Κόνιτσα. Οι γαλαζοκίτρινοι με τη σειρά τους θέλουν βαθμούς για την παραμονή, καθώς η χτεσινή νίκη του Απείθαρχου μπλέκει κάπως τα πράγματα στην ουρά της βαθμολογίας.

Πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους με δοκάρι σε σουτ του Σιώτα. Στο 26΄ εκτέλεση φάουλ του Παπαδιά, ασταθής επέμβαση του γκολκίπερ Καρατζένη και ο Σιώτας με προβολή ανοίγει το σκορ. Στο 32΄ ωραία συνεργασία του Τσολάκου με τον Κολιό, σουτ του δεύτερου στο δοκάρι, στην επαναφορά ο Σιώτας γράφει το 2-0. Ένα λεπτό μετά λάθος της άμυνας των φιλοξενούμενων, κλέβει ο Κολιός και πλασάρει για το 3-0.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι είχαν δυο δοκάρια σε σουτ του Πούλιου και του Ζιάβρου. Το τελικό 4-0 έγινε στο 75΄με πλασέ του Σιώτα, μετά από κάθετη πάσα του Παπαδιά.


ΖΩΟΔΟΧΟΣ : Μπάτιος, Παπάς, Ανδρέου, Βλάχος, Τσιότσικας, Παπαδιάς (Λάτσης 81΄), Κολιός, Παπαδόπουλος (Πρεμέτης 65΄), Σιώτας (Ζώης 76΄), Ντόντης (Μποττής 76΄), Τσολάκος

Α.Π.Ο.Ε.Λ. : Καρατζένης, Μπόζιος, Χαλούλος, Τάτσης, Γκούμας Κ., Τσουμάγκας (Ζιάβρος 56΄), Καραοσμάνς (Πούλιος 71΄), Μπαρδάκας, Κούτλας, Λούζης, Γκούμας Ι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου