Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Το φέρε «τούμπα» το Κάστρο, 2-1 τον Αετό Χαροκοπίου!!!




Στο Ενωσιακό γήπεδο για εξ αναβολής ματς του Β Ομίλου της Β΄ Ερασιτεχνικής το Κάστρο υποδέχτηκε τον Αετό Χαροκοπίου και πήρε τη νίκη με σκορ 2-1!

Μια νίκη που ήρθε με ανατροπή, μέσα σε ένα ημίχρονο, αφού οι μελανόλευκοι προηγήθηκαν στην αρχή της επανάληψης. Είναι η πρώτη νίκη για το Κάστρο στο πρωτάθλημα και η δεύτερη ήττα για τους φιλοξενούμενους.



Το πρώτο ημίχρονο άνηκε κατά κύριο λόγο στο Χαροκόπι, που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, δημιούργησε απειλητικές φάσεις μπροστά στα καρέ του Σκανδάλη, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Το Κάστρο προσπαθούσε να δημιουργήσει κάτι καλό στις αντεπιθέσεις και από κάποια στημένα.

Στην αρχή της επανάληψης, στην πρώτη ουσιαστικά καλή φάση του 2ου ημιχρόνου, οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν. Η απάντηση όμως από πλευρά Κάστρου ήταν άμεση, αφού δεν πέρασαν 5 λεπτά για νε έρθει η ισοφάριση. Η ομάδα του Χαροκοπίου δεν πτοήθηκε και βγήκε μπροστά με αξιώσεις και είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Τσιλίκη. Οι γηπεδούχοι όμως πέτυχαν και δεύτερο χτύπημα με ένα πολύ ωραίο σε εκτέλεση γκολ από τον Τραγουδάρα Θ. και έκαναν το 2-1. Στις καθυστερήσεις ο Σκανδάλης Β. με μια καταπληκτική επέμβαση, σε απευθείας εκτέλεση κόρνερ, κράτησε τη νίκη για την ομάδα του.






Οι καλύτερες φάσεις του ματς :

Στο 4΄ κόρνερ του Αντωνίου Β., ο Χρισοτοφορίδης με διπλή ευκαιρία από πολύ κοντά δεν μπορεί να νικήσει τον Σκανδάλη Β., που βγάζει σε κόρνερ.

Στο 12΄ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσιλίκη, διώχνει σε κόρνερ ο Σκανδάλης.

Στο 25΄ σέντρα του Θεοδωρόπουλου από αριστερά, προβολή του Καρατζά, διώχνει σε κόρνερ ο Νούτσος.

Στο 30΄ ατομική ενέργεια του Πολύζου, σπάει στον Νούση, που σε φάση τετ-α-τετ νικιέται από τον Σκανδάλη Β..

Στο 31΄ ψηλοκρεμαστό σουτ του Αντωνίου Β. εκτός περιοχής, με υπερένταση διώχνει σε κόρνερ πάνω από την εστία του ο Σκανδάλης Β..

Στο 43΄ απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Τραγουδάρα Θ., αποκρούει ο Νούτσος.

Ημίχρονο

Στο 53΄ σέντρα του Νούση από αριστερά, κεφαλιά του Τσιλίκη που νικάει τον Σκανδάλη Β. για το 0-1.

Στο 56΄ ωραία συνεργασία Θεοδωρόπουλο με Τραγουάρα Θ. κι από κει στον Δρόσο, που πέφτοντας πασάρει στον Καρατζά, ο τελευταίος πλασάρει ωραία στην αριστερή γωνία του Νούτσου για το 1-1.

Στο 61΄ ατομική ενέργεια και σουτ του Νούση από αριστερά, αποκρούει ο Σκανδάλης Β..

Στο 73΄ ο Κωστάκης Δ. εκτελεί φάουλ σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου, η μπάλα σκάει μέσα στην αντίπαλη περιοχή και στην αναπήδηση ο Τσιλίκης πιάνει κεφαλιά που χτυπάει στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Σκανδάλη Β. και περνάει άουτ.

Στο 77΄ ο Τραγουδάρας Θ. πασάρει στον Καρατζά, αυτός ξανά πάσα – τακουνάκι στον Τραγουδάρα Θ., που με ένα σκαφτό πλασέ αφήνει άγαλμα τον Νούτσο και κάνει το 2-1 μέσα σε τρελούς πανηγυρισμούς.

Στο 91΄ απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Τσιλίκη, αποκρούει εντυπωσιακά ο Σκανδάλης Β. και κρατάει τη νίκη για την ομάδα του.



ΚΑΣΤΡΟ : Σκανδάλης Β., Μαρμπαλιάς, Σκανδάλης Κ. (Χήτας 80΄), Ζέρβας, Καλές, Δρόσος, Θεοδωρόπουλος (Στρακόσας 92΄), Τζώρτζης (Πετράκης 88΄), Καρατζάς, Τραγουδαρας Θ., Τραγουδάρας Δ. (Ρράπα 78΄)

ΑΕΤΟΣ ΧΑΡΟΚΟΠΙΟΥ : Νούτσος, Τάτσης Π. (Κώστας 46΄), Αντωνίου Θ., Πάνου, Τσιλίκης, Χριστοφορίδης, Κούτλας, Αντωνίου Β., Πολύζος, Νούσης, Κωστάκης Σ. (Κωστάκης Δ. 46΄)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου