Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018

Τα μοίρασαν στο Ενωσιακό, Χουλιαράδες – Κράψη : 0-0!!!




Στο Ενωσιακό γήπεδο, σε βραδινό ματς για τη 5η αγωνιστική της Α΄ Ερασιτεχνικής, οι Χουλιαράδες υποδέχτηκαν τον Π.Α.Σ. Κράψης και το παιχνίδι έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα!



Το ματς αν και δεν είχε κάποιο γκολ, είχε αρκετά καλό ρυθμό στο μεγαλύτερο μέρος του και κάποιες αξιόλογες ευκαιρίες εκατέρωθεν. Οι φιλοξενούμενοι ήταν οι πρώτοι που απείλησαν με μακρινό σουτ, αλλά στη συνέχεια και μέχρι 40ο λεπτό οι Χουλιαράδες ήταν που είχαν την πρωτοβουλία και έχασαν τις δικές τους καλές ευκαιρίες. Στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου, η Κράψη έγινε πιο απειλητική και σε αντεπίθεση παραλίγο να ανοίξει το σκορ.

Στην επανάληψη ο ρυθμός δεν δημιουργήθηκαν πολλές φάσεις στις δυο εστίας, αν και ο ρυθμός δεν είχε πέσει πολύ. Στο δεύτερο ημίχρονο την πρωτοβουλία των κινήσεων την είχαν πιο πολύ οι φιλοξενούμενοι, αλλά χωρίς να πετύχουν κάτι ουσιαστικό. Σε ένα δυνατό και μοιρασμένο ματς, μοιραία ήρθε η «λευκή ισοπαλία».






Οι καλύτερες φάσεις του αγώνα :

Στο 11΄ μετά από φάση διαρκείας γύρω από την περιοχή των Χουλιαράδων, ο Καρατζιάς πιάνει ένα ωραίο μακρινό σουτ, αλλά ο Βελτσίστας αποκρούει εντυπωσιακά.

Στο 14΄ σουτ του Γρίβα από πλάγια αριστερά, αποκρούει ο Σταυρόπουλος.

Στο 15΄ δυνατό και ψηλοκρεμαστό σουτ του Κακαράντζα πό δεξιά, με δυσκολία πετάει τη μπάλα πάνω από την εστία σε κόρνερ ο Σταυρόπουλος.

Στο 25΄ αντεπίθεση για του γηπεδούχους, σουτ του Κακαράντζα, αποκρούει ο Σταυρόπουλος, στην επαναφορά ο Λάμπρου δεν προλαβαινει να τη στείλει στα δίχτυα.

Στο 41΄ κόρνερ του Φαρμάκη, κεφαλιά του Παράσχη από κοντά, πάνω από την εστία η μπάλα.

Στο 44΄ αντεπίθεση για την Κράψη, σουτ του Αλεξίου, βγάζει σε κόρνερ ο Βελτσίστας.

Ημίχρονο

Στο 72΄ τετ-α-τετ του Λάμπρου με τον Σταυρόπουλο, νικητής ο γκολκίπερ της Κράψης.

Στο 77΄ σέντρα του Σταμούλη από δεξιά, προβολή του Παράσχη στο δεύτερο δοκάρι και άουτ η μπάλα.

Χουλιαράδες: Βελτσίστας, Τσακμάκης, Κρανάς, Τσουμάνης, Μιχάλης, Γκόλιας, Κακαράντζας (46΄ Λώλης), Οικονόμου (78΄ Μαραγκός), Λάμπρου, Γρίβας, Γεράσης

Κράψη: Σταυρόπουλος, Λυπιτκάς, Καράτζιας, Φαρμάκης, Σταμούλης, Κατσάνος, Αλεξίου (80΄ Τσάμος), Κατσουδας, Σήτος, Παράσχης, Ζαμπέτας (70΄ Βύζας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου