Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018

Ανατροπή στο 90΄ για το Πέραμα , του έβαλε δύσκολα ο Κένταυρος!!!




Στο γήπεδο Γεώργιος Πρίσκας η Προοδευτική Περάματος υποδέχτηκε τον Κένταυρο Μουσιωτίτσας και πήρε τη νίκη με σκορ 3-2!

Οι «γαλάζιοι» έχουν μείνει χωρίς βαθμό στην ουρά της βαθμολογίας, αλλά σήμερα έβαλαν δύσκολα στην ομάδα του Περάματος, αφού προηγήθηκαν δυο φορές στο σκορ, για να κάνουν οι γηπεδούχοι την ανατροπή.

Μόλις στο 6΄ ο Μανούρης είχε δοκάρι με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Τάτση. Στο 24΄ ο Αλεξίου εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα κόντραρε σε σώματα και κατέληξε στα δίχτυα για το 0-1. Στο 36΄ ωραίο σουτ του Ηλιόπουλου, αποκρούει ο Σιόλας.

Στις αρχές της επανάληψη ήρθε η ισοφάριση για την Προοδευτική, όταν ο Ηλιόπουλος σέντραρε, ο Μανούρης έπιασε τη κεφαλιά και με τη βοήθεια του δοκαριού έστειλε τη μπάλα στο πλεχτό. Στο 63΄ ο Αλεξίου βρήκε τον Τσιρώνη με κάθετη πάσα κι ο δεύτερος με πλασέ έκανε το 1-2. Στο 65΄ σέντρα του Ηλιόπουλο, κεφαλιά του Μανούρη, στο δοκάρι η μπάλα. Στο 75΄ ξανά σέντρα του Ηλιόπουλου, κεφαλιά ο Μάης για το 2-2. Στο 90΄ φάουλ του Τσακανίκα Β., κεφαλιά του Διαμάντη, οριζόντιο δοκάρι και στα δίχτυα η μπάλα για το τελικό 3-2.


Πέραμα: Οικονόμου, Τσακανίκας Β.,  Ντόβας, Στόλης, Διαμάντης, Τσακανίκας Ι.  (76΄ Γεωργιάδης), Ηλιόπουλος, Μπαρούτας, Μανούρης, Μάης (90΄ Καράσας), Τάτσης

Μουσιωτίτσα: Σιόλας, Χήρας, Αντωνίου (76΄ Ζάβαλης), Κίτσος, Τσαντούλης, Λέφας, Παππάς, Ναούμης (69΄ Χοραβάτης), Τσίρωνης, Αλεξίου, Καραπαππάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου