Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

Συνεχίζει ακάθεκτος ο Αγροτικός Αστέρας στο Κύπελλο, 1-0 την Ελεούσα!!! (Video το γκολ)




Στο γήπεδο Παρακάλαμου ο Αγροτικός Αστέρας Άνω Καλαμά υποδέχτηκε τη Θύελλα Ελεούσας και πήρε την νίκη – πρόκριση με σκορ 1-0!

Οι γηπεδούχοι διαγράφουν μια εκπληκτική πορεία και φέτος, αφού βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στο πρωτάθλημα, μαζί με Ελεούσα και Κράψη, ενώ αποκλείουν ακόμη έναν δύσκολο αντίπαλο, μετά την Ανατολή και στο θεσμό του Κυπέλλου.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο 8΄ με σουτ του Παππά στο δοκάρι. Στη συνέχεια η Ελεούσα ισορρόπησε το ματς και βγήκε με αξιώσεις στην επίθεση.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 53΄ ο Παππάς με κοντινή προβολή, μετά από φάουλ του Φαρμάκη, έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους.


Στο 60΄ φάουλ του Πέτσιου και δοκάρι για τη Θύελλα Ελεούσας. Στο 83΄ πολύ καλή ευκαιρία του Παππά, η μπάλα περνάει λίγο άουτ. Στο 86΄ οι φιλοξενούμενοι μένουν με 10, λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Γεωλδάση Π.. Στο 90΄ και στις καθυστερήσεις δυο καλές ευκαιρίες για την Ελεούσα, με πρωταγωνιστή τον Νάκο, εν είχαν ευτυχή κατάληξη. Μετά τη λήξη του αγώνα ο Οικονόμου αντίκρισε την κόκκινη κάρτα για διαμαρτυρία.


Αγροτικός Αστέρας: Γρηγοριάδης, Ηλίας, Τσόκρης (90΄ Ζότα), Πανίδης, Τάσσος, Ταϊρης, Μάκρης (86΄ Καράβας), Φαρμάκης, Ηλιόπουλος, Παπαρούνας (67΄Γκόνης), Παππάς (86΄ Ορφανός)

Ελεούσα: Γεωλδάσης, Πέτσιος, Καλές, Οικονόμου, Γεωλδάσης Π.,  Τζουρμανάς, Πότσης Θ., Πεπόνης (77΄ Τσίκας), Κωνσταντινιδης (67΄ Αγγέλης), Βελτσίστας, Νάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου