Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

Μια ακόμη σούπερ ανατροπή της Καστρίτσας, 3-2 την Κοσμηρά!!!




Στο γήπεδο Καστρίτσας ο τοπικός Αγροτικός υποδέχτηκε την Κοσμηρά και πήρε τη νίκη – πρόκριση για τους 8 του Κυπέλλου Ε.Π.Σ.ΗΠ. με σκορ 3-2 και ανατροπή!

Οι κιτρινόμαυροι πέτυχαν άλλη μια σπουδαία ανατροπή, αφού βρέθηκαν να χάνουν στο ημίχρονο με σκορ 0-2. Η Κοσμηρά αν και προηγήθηκε στο σκορ, δεν κατάφερε να κρατήσει το αποτέλεσμα και τελικά αποκλείστηκε από τη συνέχει του θεσμού.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με ωραίο σουτ του Νιτσιάκου εκτός περιοχής, η μπάλα πρώτα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα. Το 0-2 έκανε με πλασέ ο Νάκιας, μετά από κάθετη πάσα του Κλιτσινάρη. Οι «πράσινοι» είχαν κι άλλες καλές στιγμές σε σουτ των Γκόγκα, Κλιτσινάρη και Νιτσιάκου, αλλά και με κεφαλιά του Βραζιτούλη.

Στην επανάληψη τα πράγματα άλλαξαν αρκετά υπέρ των γηπεδούχων και ο Μπισέλας πέτυχε χατ-τρικ σ’ αυτήν τη σημαντική ανατροπή. Το 1-2 έγινε όταν ο Δοαβάνας σέντραρε από δεξιά, κι ο Μπισέλας πλάσαρε εύστοχα. Ισοφάριση σε 2-2 με σέντρα Μπούκα και κεφαλιά Μπισέλα. Το 3-2 έγινε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, με πέναλτι που κέρδισε ο Κατζιώτης και εκτέλεσε εύστοχα ο Μπισέλας. Επίσης σουτ του Κατζιώτη και πλασέ του Μπισέλα τα απέκρουσε ο αντίπαλος γκολκίπερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου