Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

Έκανε την ανατροπή και προκρίθηκε η Κατσικά, 1-2 τους Χουλιαράδες!!!




Στο Ενωσιακό γήπεδο οι Χουλιαράδες φιλοξένησαν τη Θύελλα Κατσικάς και γνώρισαν την ήττα – αποκλεισμό από την επόμενη φάση του Κυπέλλου με σκορ 1-2!

Οι Χουλιαράδες αν και προηγήθηκαν στο σκορ, δεν κατάφεραν τελικώς να κρατήσουν το αποτέλεσμα και οι «κόκκινοι» έφυγαν με την πρόκριση από το γήπεδο της Ε.Π.Σ.ΗΠ.. Το 1-2 γίνεται με πέναλτι, για το οποίο διαμαρτύρονται οι γηπεδούχοι.

Στο 15΄ ο Γρίβας σεντράρει από αριστερά, κακή έξοδο του τερματοφύλακα Τσακτσίρα, ο Κακαράντζας σε κενή εστία κάνει το 1-0. Στο 28΄ ωραία συνεργασία Μπελεβέτη και Βλάχου, ο δεύτερος σε φάση τετ-α-τετ δεν αστοχεί και ισοφαρίζει σε 1-1. Στο 30΄ αντεπίθεση για την Κατσικά, ο Μπελεβέτης κάνει την παράλληλη μπαλιά από αριστερά, σε κενή εστίαο  Βλάχος δεν προλαβαίνει να στείλει τη μπάλα στο πλεχτό.

Στο 74΄ ασίστ του Βλάχου στον Τάτση, αυτός από καλή θέση στέλνει τη μπάλα στην αγκαλιά του Βελτσίστα. Στο 77΄ δίνεται πέναλτι στην Κατσικά σε ανατροπή του Μπελεβέτη από τον Τσουμάνη. Το εκτελεί εύστοχα ο Βλάχος και κάνει το 1-2. Στο 84΄ βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνς των Χουλιαράδων, ο Μπελεβέτης προλαβαίνει την έξοδο του τερματοφύλακα, αλλά το πλασέ του περνάει λίγο έξω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου