Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Τίποτα δεν είναι αυτονόητο και στέρεψαν οι «δικαιολογίες»…….




Μια ακόμη ήττα για τον Π.Α.Σ., στην έδρα του με αντίπαλο τον Παναιτωλικό και σκορ 0-2, που είναι η πέμπτη στο πρωτάθλημα και η τρίτη σερί!

Το κακό δεν είναι τόσο το αποτέλεσμα, αλλά για μια ακόμη φορά η προβληματική εμφάνιση. Έρχεται δηλαδή μια ήττα με «κατεβασμένα τα χέρια» και μάλιστα μέσα στην έδρα της ομάδας. Χωρίς μια σημαντική ευκαιρία από πλευράς γηπεδούχων, δεν θα υπήρχε η απαίτηση για βαθμολογική συγκομιδή από το συγκεκριμένο ματς.

Ο Παναιτωλίκος από την άλλη, φάνηκε και στα φιλικά του καλοκαιριού που αναμετρήθηκε με τον Π.Α.Σ. ότι είναι πιο «μονταρισμένη» ομάδα και δεν θα έπρεπε να υποτιμηθεί, λόγω καλής παράδοσης στα ματς στους Ζωσιμάδες.

Κι αν στο κακό ξεκίνημα υπήρχε η «δικαιολογία» των δύσκολων αντιπάλων, τώρα θα έπρεπε η ομάδα να συνέλθει και να μαζέψει βαθμούς. Μαθημένοι τόσο χρόνια με σταθερή παρουσία στην μεγαλύτερη επαγγελματική κατηγορία της χώρας, νομίζουμε πως είναι αυτονόητη η παραμονή μας αιωνίως εκεί;;;

Αν έχει μπει στο «τριπάκι» αυτό η ομάδα, αλλά και ο κόσμος του «Άγιαξ» καλό θα είναι να δει τη βαθμολογία και πως ομάδες όπως η Λαμία και ο Ο.Φ.Η., που θεωρούσαν πολλοί υποψήφιες για υποβιβασμό παίρνουν σημαντικές νίκες και ανεβαίνουν σιγά σιγά. Τίποτα δεν είναι δεδομένο και δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες δικαιολογίες…… κι ας είναι νωρίς……..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου