Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

Ντερμπάρα με τα όλα της στην Αγία Μαρίνα – Έξι γκολ, εναλλαγές στο σκορ και αποβολές!!!





Στο γήπεδο Αγίας Μαρίνας η τοπική ομάδα υποδέχτηκε την Πασσαρώνα Ροδοτοπίου, στο ντέρμπι του 1ου Ομίλου στην Β΄ Ερασιτεχνική και πήρε τη νίκη με σκορ 4-2!

Ένα πραγματικό ντέρμπι το συγκεκριμένο παιχνίδι, με πάθος, ένταση, εναλλαγές στο σκορ και δυο κόκκινες κάρτες εις βάρος των φιλοξενούμενων – η δεύτερη αρκετά αυστηρή- , που ευχαρίστησε το κοινό που το παρακολούθησε. Οι γηπεδούχοι πλέον συγκατοικούν με την Κρύα στην κορυφή με 16 βαθμούς και το Ροδοτοπί ακολουθεί με 15. Νικηφόρο το ντεμπούτο του νέου προπονητή των γηπεδούχων, Ανδρέα Στάμου.



Η Αγία Μαρίνα στην πρώτη ουσιαστική φάση του ματς, στο 11ο λεπτό, άνοιξε το σκορ. Οι «πράσινοι» βγήκαν μπροστά και σφυροκοπούσαν κυρίως με στημένα που εκτελούσε πάντα ο Πασχάλης. Τελικά ήρθε η ισοφάριση πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα.

Η επανάληψη αν και ξεκίνησε πολύ καλά για το Ροδοτόπι, το οποίο πήρε προβάδισμα στο σκορ από το «μαγικό» πόδι του Πασχάλη, τελικά είχε πολύ δυσάρεστη συνέχεια και ευτυχής για τους γηπεδούχους. Λιλά λεπτά μετά το 1-2, το Ροδοτόπι μένει με 10 λόγω αποβολής του Παίκα με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Από εκεί και μετά ξεκίνησε η ασφυκτική πίεση από τους γηπεδούχους, που είχαν τη μια ευκαιρία πίσω από την άλλη και τελικά ισοφάρισαν στο 80΄. Στο αμέσως επόμενο λεπτό γίνεται και το 3-2, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Το Ροδοτόπι στο 86΄ μένει με 9 λόγω αποβολής και τις καθυστερήσεις δέχεται κι άλλο τέρμα για το τελικό 4-2.






Οι καλύτερες φάσεις του αγώνα :

Στο 11΄ ατομική ενέργεια και σέντρα του Τσίκα από δεξιά, κεφαλιά του Οικονόμου και η μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 13΄ κόρνερ του Πασχάλη, πλασέ του Τσιλοτάι από πολύ κοντά, αποκρούει ο Ζώτος και διώχνει η άμυνα σε κόρνερ.

Στο 14΄ κορνερ του Πασχάλη, κεφαλιά Τσιλοτάι από κοντά, πάνω από την εστία η μπάλα.

Στο 15΄ σέντρα του Παπαρούνα από αριστερά, κεφαλιά του Οικονόμου μέσα από την περιοχή, λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι η μπάλα.

Στο 20΄ κόρνερ του Πασχάλη, καρφωτή κεφαλιά του Βάσιου, βγάζει ενστικτωδώς σε κόρνερ ο Ζώτος.

Στο 25΄ ατομική ενέργεια του Τσιλοτάι από αριστερά, τετ-α-τετ με τον Ζώτο, διώχνει σε κόρνερ ο γκολκίπερ της Αγίας Μαρίνας.

Στο 27΄ φάουλ του Πασχάλη, κεφαλιά του Βάσιου στην πορεία της μπάλας και η μπάλα στα δίχτυ για το 1-1.

Στο 42΄ σέντρα του Αργύρη Π. από δεξιά, σκαστή κεφαλιά του Παίκα στο δεύτερο δοκάρι, με δυσκολία βγάζει σε κόρνερ ο Ζώτος.

Ημίχρονο



Στο 48΄ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πασχάλη, αριστερά και αρκετά έξω από την περιοχή, η μπάλα περνάει από όλους και καταλήγει στην απέναντι γωνία του Ζώτου για το 1-2.

Στο 53΄ ο Πάικας πάει άτσαλα πάνω στον Τσίκα που βγαίνει στην αντεπίθεση και αντικρίζει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα. Με 10 συνεχίζει το Ροδοτόπι.

Στο 58΄ γύρισμα του Παπαρούνα από αριστερά, η μπάλα περνάει από όλους και προ της γραμμής του τέρματος διώχνει ο Ρόγκας.

Στο 70’  λάθος της άμυνας του Ροδοτοπίου, κλέβει ο Τσίκας και μπαίνει από δεξιά στην περιοχή, σουτάρει, δοκάρι και άουτ η μπάλα.

Στο 79΄ πολύ ωραίο ψαλιδάκι του Παππά μέσα από την περιοχή, βγάζει σε κόρνερ ο Παπαιώαννου Β..

Στο 80΄ κόρνερ του Λαγκαβάνη, προβολή του Πασχάλη και η ισοφάρισε σε 2-2 για την Αγία Μαρίνα.

Στο 81΄ ο Τσίκας κάνει τη σέντρα από δεξιά, στο δεύτερο δοκάρι ο Οικονόμου δεν αστοχεί για το 3-2.

Στο 86΄ απευθείας κόκκινη κάρτα στον Αβντιλάι γιατί υπέδειξε σε έντονο ύφος στον διαιτητή να βγάλει κάρτα σε αντίπαλο για προηγούμενο σκληρό μαρκάρισμα σε συμπαίκτη του. Αυστηρή κόκκινη, καθώς ο παίκτης των «πράσινων» δεν έβρισε ή ούτε κινήθηκε απειλητικά.

Στο 91΄ κάθετη του Γιαννέτα στον Οικονόμου, πλασέ του δεύτερου για το τελικό 4-2.



ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ : Ζώτος, Κολόσης (Ιωαννίδης 76΄), Χωραβάτης Π., Παππάς, Λαγκαβάνης, Λικάι, Τσίκας, Χωραβάτης Β., Οικονόμου, Παπαρούνας (Γιαννέτας 65΄), Πασχάλης (Γεωργούλης 89΄)

ΡΟΔΟΤΟΠΙ : Παπαιωάννου Β., Αργύρης Π., Νούσιας Δ. (Αβντιλάι 46΄), Ρόγκας, Παίκας, Βάσιος (Νούσιας Χ. 73΄), Τάμπουρας (Παπαιώαννου Ν. 83΄), Τρομπούκης, Τσιλοτάι τραυμ. (Φίλης 89΄), Πασχάλης, Αργύρης Α.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου